Rockwool


Persbericht

Roermond, 26 juni 2001

Rockwool Benelux bundelt marketing en verkoop voor alle isolatietoepassingen
in woning- en utiliteitsbouw

Rockwool Lapinus heeft besloten de commerciële organisaties van Business Centre Dak/OEM en Business Centre Bouw met ingang van 1 juni 2001 samen te voegen onder de naam Rockwool Benelux. Binnen die organisatie vallen alle marketing-, verkoop- en ontwikkelingsactiviteiten voor isolatietoepassingen in de woning- en utiliteitsbouw. De leiding van Rockwool Benelux is in handen van Herman Voortman die voorheen de functie vervulde van directeur Marketing/Verkoop van BC Dak/OEM.

De samenvoeging van beide organisaties sluit aan op de veranderende omstandigheden in de markt. Zo worden projecten steeds grootschaliger en vragen nieuwe ontwikkelingen als internet meer aandacht van de totale Rockwool organisatie. Rockwool verwacht met één krachtige Benelux organisatie efficiënter en effectiever te kunnen inspelen op deze en andere ontwikkelingen.

Organisatie

Rockwool Benelux zal bestaan uit vijf afdelingen. Sales Nederland, onder leiding van commercieel directeur Ronald van Dijk. Sales Belux, geleid door commercieel directeur Louis Sempels. Customer Service, met als manager Robert Barten en Business Development, onder leiding van Frank Jacobs. En tenslotte de afdeling Marketing, die op dit moment ad interim geleid wordt door Herman Voortman.

Einde bericht

Copyright © 2001
Rockwool Benelux Holding BV BV Alle rechten voorbehouden.