Persbericht

Hilversum, 27 juni 2001

CANAL+ BRENGT IEDERE ZATERDAG LIVE DE ENGELSE PREMIER LEAGUE

CANAL+ zendt in het nieuwe voetbalseizoen iedere zaterdag live en exclusief minimaal één wedstrijd uit de Engelse Premier League uit. Verder zal zij iedere zondagavond highlights uitzenden van alle wedstrijden uit deze, inmiddels, zeer populaire Engelse voetbalcompetitie.

CANAL+ heeft de sublicentie verworven van deze Engelse voetbalcompetitie en heeft samen met licentiehouder RTL 5 een verdeling gemaakt over de uit te zenden (live) wedstrijden en samenvattingen.

Met deze exclusieve live uitzendingen start CANAL+ in feite haar 'Superzaterdag'. Na iedere live Premier League wedstrijd om 16.00 uur, volgt een samenvatting van een uur van een andere topwedstrijd uit die sterke competitie
Daarna volgt een topwedstrijd uit de KPN - Eredivisie om 19.00 uur en aansluitend een wedstrijd uit de Spaanse Primera Division om 21.15 uur.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, wordt een aantal topwedstrijden in Engeland op zaterdag om 12.00 en 13.00 uur gespeeld. Ook deze wedstrijden zal CANAL+ uitzenden.


Noot voor de redactie,