Gemeente Heumen

27-06-2001

Internet via kabel nu ook in Heumen

Internet via de kabel

Sinds vorige week is in Heumen internettoegang mogelijk via het kabelsysteem van de KabelTV Brabant Gelderland (KBG) dat in de gemeente de radio- en TV-signalen levert. KBG heeft als provider (leverancier van internetdiensten) Kabelfoon B.V. aangetrokken. Kabelfoon BV biedt verschillende abonnementen aan. Het goedkoopste kost de gebruiker f59,90 per maand. Daarvoor kan onbeperkt contact worden gezocht met Internet en aanverwante diensten. Bij de abonnementskosten komen nog het inschrijfgeld van f50,-- en een borg van hetzelfde bedrag voor een kabelmodem.
In de gemeente Heumen was de laatste tijd redelijk veel vraag naar deze voorziening. Intensieve gebruikers van internetdiensten waren grote bedragen kwijt aan telefoontikken. Die zijn nu niet meer nodig. Bovendien blijven met kabelinternet de telefoon- en radio- en televisiekanalen gewoon beschikbaar als een huisgenoot achter de pc zit.
Voor inlichtingen kan worden gebeld met het nummer van de provider 0800 522 3666. Schrijven kan ook: Kabelfoon B.V., Postbus 45, 2670 AA Naaldwijk. Het e-mailadres is info@kabelfoon.nl. De vereisten en voorwaarden zijn ook te vinden op www.kabelfoon.nl.