LIBERTEL-VODAFONE
http://www.libertel.nl

David Jones nieuwe directievoorzitter Libertel N.V.

Maastricht, 29 juni 2001 - David Jones (52), Managing Director binnen Vodafone UK, zal John de Wit per 1 augustus 2001 opvolgen als directievoorzitter van Libertel N.V..

De Raad van Commissarissen heeft heden de voorgenomen benoeming van David Jones als interim directievoorzitter van Libertel N.V. bekend gemaakt. In deze vergadering werd tevens de procedure afgesloten waarbij John de Wit zich terugtrekt als directievoorzitter van Libertel N.V.. John de Wit is per 1 augustus 2001 benoemt als CEO van het Spaanse Airtel.

Libertel-Vodafone is voor David Jones geen onbekende. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van Libertel in 1995. Daarnaast heeft hij ook zijn kennis ingezet bij het opstarten van Vodafone activiteiten in Frankrijk en Griekenland. Hij bekleedde functies als Managing Director van Vodafone Connect en Financial Director van Vodac.

Rinus Minderhoud, voorzitter van de Raad van Commissarissen:. Wij zijn verheugd dat David Jones leiding gaat geven aan het directieteam van Libertel-Vodafone. Met David.s uitgebreide internationale ervaring en kennis van de Vodafone organisatie zal Libertel-Vodafone volledig gebruik kunnen maken van de voordelen en mogelijkheden die de wereldwijde strategie van Vodafone ons biedt..

De Ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht over de benoeming van David Jones als interim directievoorzitter Libertel N.V..

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd meer dan 83 miljoen klanten in 29 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.