vrijdag 29 juni 2001
Arco Jochemsen en Rene Ponk presenteren nieuwe shirt

Vanochtend is Arco Jochemsen gepresenteerd bij FC Utrecht. De middenvelder tekende voor 2 jaar.

De 30 jarige middenvelder startte afgelopen seizoen amper in de basis bij Feyenoord. De oud Vitesse speler gaf Feyenoord al eerder te kennen weg te willen bij de Rotterdamse ploeg.

Arco Jochemsen op feyenoord.nl : "Als ik straks 37 jaar ben wil ik mezelf niet het verwijt kunnen maken, dat ik in het laastste deel van mijn loopbaan niet of nauwelijks aan spelen ben toegekomen. Mijn inschatting was dat ik ook het komende seizoen geen basisplaats bij Feyenoord zou kunnen krijgen. Daarom heb ik na de wedstrijd tegen Ajax tegen de trainer gezegd, dat ik voor een andere club open zou staan. Ik wilde niet nog twee jaar elke dag naar Rotterdam rijden in feite om mijn geld op te halen. Dit is voor alle partijen de beste oplossing. Ik ben in elk geval blij met FC Utrecht, waar ik hoop nu wel aan spelen toe te zullen komen. "

Naast Arco Jochemsen presenteerde FC Utrecht ook Rene Ponk aan de pers. De keeper kwam al eerder uit voor FC Utrecht en zal bij FC Utrecht achter Wapenaar op de bank plaats moeten nemen.

Daarnaast presenteerde FC Utrecht ook de nieuwe shirts aan het publiek. (met dank aan Frank Zilver voor de foto-service!)

Terug