Veel optredens Bij MerweRadio op de Zomermarkt

Hardinxveld-Giessendam - MerweRadio, de streekomroep voor de Alblasserwaard, staat zaterdag 30 juni op de Zomermarkt in Hardinxveld-Giessendam.

Op een groot podium, dat zal staan opgesteld bij het Rabobankgebouw, kunnen bezoekers van de markt komen kijken en luisteren naar live radioprogramma's. Tussen 10.00 en 14.00 uur worden er regelmatig live reportages uitgezonden vanaf de markt en vanaf 14.00 uur zal het gehele radioprogramma worden verzorgd vanuit Hardinxveld-Giessendam. In de opgestelde kraam kan men informatie krijgen over MerweRadio en MerweTV en meedoen aan leuke spellen voor jong en oud. Dankzij de medewerking van vele ondernemers zijn er ook veel grote prijzen te winnen met een prijzenspel op het podium.

Artiesten

Op het grote podium zal de gehele dag door veel te doen zijn. Naast de genoemde spellen komen er vijf artiesten optreden op het MerweRadio podium. Om 10.30 uur wordt de spits afgebeten door de uit Sliedrecht afkomstige Vocalgroep 'Still Grazy'. Zij brengen gezellige muziek in diverse genres en talen. Tussen 11.30 en 13.30 uur is het podium voor The Amazing Stroopwafels. Deze bekende Rotterdammers komen op uitnodiging van Winkeliersvereniging De Giessenhof twee optredens geven van ongeveer 45 minuten. Direct daarna zal de uit Dordrecht afkomstige Joe Ashwin het publiek vermaken met zijn optreden. Om 14.30 is het de beurt aan Jan van Est, de voor de luisteraars bekende zanger uit Dordrecht. Het rijtje zal worden besloten door een optreden van de Dordtse zangeres Carola.

Alle optredens worden live uitgezonden op MerweRadio, dus voor diegene die niet langs kunnen staat er een gezellige radiodag in het verschiet. Langskomen is natuurlijk leuker, iedereen is van harte welkom !