PERSBERICHT

Betreft : Veiling VU kinderstad & kinderkliniek

Zaterdag 30 juni vindt in DJ CAFE SOL aan het rembrandtsplein in Amsterdam een veiling plaats. Op deze veiling zullen spullen van Nederlandse prominenten worden geveild. De veiling wordt georganiseerd door 5 Small Business studenten van de Haarlem Business School. De opbrengst van de veiling gaat naar de VU-kinderstad & kinderkliniek in Amsterdam.

De VU kinderstad wil een langdurig verblijf proberen aangenamer te maken voor haar patientjes. Sommige kinderen moeten soms weken in het ziekenhuis verblijven of moeten keer op keer voor een behandeling terugkomen in de polikliniek. Dan is het maar al te fijn als je tijdens je verblijf een spelletje kunt doen, muziek kunt beluisteren en in een gezellige kamer ligt. En als er geregeld een leuke activiteit georganiseerd word kun je er ook weer even tegen. Ook mogen er vriendjes blijven slapen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Kortom in de kinderstad kunnen de kinderen lekker spelen en even ergens anders mee bezig zijn dan hun ziekte.

Op de veiling zullen wij spullen van prominenten Nederlanders gaan veilen, dus per opbod wordt er dan verkocht. De veiling staat onder leiding van een veiling meester, het is nog niet bekend wie dit wordt maar waarschijnlijk een prominent. Verder zal er een notaris aanwezig zijn die alles netjes zal noteren zodat alles gecontroleerd verloopt.

Denk dan aan gesigneerde voetbalshirts, dartpijlen drumstokjes etc. De veiling heeft als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor de VU kinderstad & kinderkliniek. Bij de spullen die we gaan veilen moet men vooral denken aan gesigneerde t-shirts, dartpijlen, drumstokjes, cd s, voetbalschoenen en dergelijke. Voor de veiling zijn tal van prominenten gestrikt zoals:

K-Otic (starmaker) - gesigneerd shirt

Raymond van Barneveld - gesigneerd t-shirt

Romeo - ??

Nederlands elftal - t-shirt

Golden earring - gesineerde shirts

Pater Moeskroen - gesigneerde cd, video, shirt, broek, drumstokjes

Klubbheads - gesigneerde cd's

Rob Witschge - gesigneerde voetbalschoenen

Richard Witschge - gesigneerd AJAX-shirt

Ajax - schoenen van Aron Winter

Sparta - gesigneerd shirt met alle handtekeningen

Rene Froger - gesigneerd shirt

Bart Veldkamp - aantal artikelen

John Metgod - gesigneerd voetbal

Co Stompé - pijlen en gesigneerd shirt

Alex (een bossie rooie rozen) - gesigneerde cd's

Jurgen van der Goorbergh - gesigneerd shirt

Amsterdam Admirals - gesigneerd shirt en pet

De veiling zal plaats vinden in DJ CAFE SOL aan het rembrandtsplein nummer 20 te Amsterdam. De veiling begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Iedereeen die aan deze activiteit meewerkt doet dit op non-profit basis. Mochten er nog vragen zijn omtrend de veiling dan kan u contact opnemen met ons via e-mail of telefoon.

Vriendelijke Groeten,

Twan van Dongen,

Fred Zitman,

Dirk-Jaap Vermeijden,

Marieke Witzenberg,

Martijn Bakker

Telefoon: 06 20993144

e-mail: tramadiro@hotmail.com