AVR hoofdsponsor Concert aan de Maas

In kader van het 150-jarig jubileum van Sociëteit De Maas wordt op zaterdag 30 juni 2001 een feestelijk Concert aan de Maas georganiseerd. Het is een groots, avondvullend muziekspektakel op een prachtig drijvend podium in de Veerhaven. Het evenement zal deel uitmaken van het programma van Rotterdam 2001, Cultureel Hoofdstad van Europa.

AVR is hoofdsponsor van het Concert aan de Maas. AVR biedt haar gasten op deze avond een volledige verzorgd programma aan, inclusief ontvangst, parkeren, uitgebreid buffet, eerste rang plaatsen voor het concert en een borrel na afloop.
Programma
De gasten worden vanaf 18.00 uur ontvangen met een welkomscocktail. Gedurende de gehele avond, startend vanaf 19.00 uur is er een uitgebreid maritiem getint - buffet. Na het laatste optreden wordt de avond afgesloten met een borrel.

19.30 - 20.30 uur

Judith

- Deze nieuwe nederlandse zangeres bijt de spits af. Haar single "You" heeft de afgelopen maanden veel indruk gemaakt op het publiek dat vol verwachting uitkijkt naar haar debuut CD.

20.45 - 21.30 uur

Mathilde Santing

- Nederlands beste zangeres zong onlangs al de sterren van de hemel in het uitverkochte nieuwe Luxor Theater op de Kop van Zuid.

21.45 - 23.00 uur

Volumia!

- Deze populaire groep verkocht van het titelloze debuutalbum voorlopig al meer dan 350.00 stuks, een naar Nederlandse begrippen ongekend verkoopresultaat. Hun tweede CD "Wakker" ontpopt zich momenteel tot een waardig opvolger.