Horses of the Dutch



Kunst Economie symposium op CHampion Gelderland Op zaterdagochtend 30 juni aanstaande (aanvang 11.00 uur) vindt in het seminarpaviljoen van CHampion Gelderland op Papendal een symposium plaats in het kader van het KI-project. Met dit symposium wordt dit vorig jaar gestarte project afgerond. Doel ervan is samenwerking te realiseren tussen het Midden en Klein Bedrijf (MKB) en kunstenaar-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en aan te tonen dat die samenwerking economisch profijtelijk kan zijn voor beide partijen. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en Eurowerk. KI staat voor Kennisimpuls.

Op het symposium zal een boek worden gepresenteerd waarin naast het verslag van de vorig jaar gehouden KI-wedstrijd tevens speciaal voor dit project geschreven artikelen zijn opgenomen van de hand van professor Arjo Klamer (Erasmus Universiteit), Marcel Metze, Jos van Hezewijk en Olav Velthuis (Erasmus Universiteit). Deze artikelen vormen samen een schriftelijke cursus netwerken (het belang ervan, de dos, de donts etcetera). Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Hans Boxem, de Gelderse gedeputeerde voor Economische Zaken.

Professor Klamer en Marcel Metze spreken ook op het KI-symposium. Bovendien houden cultuurgedeputeerde Hans Esmeijer en het kunstenaarsechtpaar Peter Jordaan/Marjolein de Groen daar een inleiding over kunst economie. Laatstgenoemden zijn de winnaars van de vorig haar gehouden KI-wedstrijd en zullen vertellen wat er daarna met hun idee The Building/de Nationale Ideeën Generator is gebeurd.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met CHampion Gelderland telefoon 026-4453301



©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer