KOKEN IN HET AMSTEL HOTEL MET EDWIN KATS

Zaterdag 30 juni & zaterdag 7 juli 2001

Speciaal voor kookliefhebbers organiseert Elle Eten in samenwerking met Cultureel Organisatiebureau Artifex een bijzondere masterclass met chefkok Edwin Kats van het Amstel Hotel. Hij verdiende inmiddels zijn sporen op culinair en gastronomisch gebied. Op 17-jarige leeftijd begon hij in het Haagse Kurhaus. Daarna werkte hij in sterrenrestaurants zoals Corona in Den Haag, De Swaen in Oisterwijk en laatstelijk Restaurant Vermeer in Amsterdam. Nu is hij de gewaardeerde Executive Chef van het Amstel Hotel. Hij geldt als een van de topkoks van ons land.

U kunt op zaterdag 30 juni of zaterdag 7 juli 2001 onder leiding van Edwin Kats een kookworkshop meemaken in het Amstel Hotel. Het programma begint om 10u00 met een ontvangst met koffie en gebak. Vervolgens bereidt u in de keuken van het Amstel Hotel en samen met Edwin Kats een heerlijke driegangen lunch. Na de workshop serveert men de lunch, die mede door uw toedoen totstand komt, in de Wijnkamer van het hotel. In deze ruimte bewaart men een groot deel van de wijnvoorraden van La Rive. Per workshop kunnen slecht een beperkt aantal personen deelnemen.

Tijden: 10u00 - 15u00. Prijs: f 300,= p.p. U kunt zich voor dit arrangement aanmelden een email te sturen met uw naam, adres en woonplaats te sturen naar Artifex. Na ontvangst van uw betaling op giro 61 77 80/bank 49.58.41.315. t.n.v.
Artifex Travel
Herengracht 342
1016 CG Amsterdam
ontvangt u van ons een bevestigingsbrief.