Psycho-medisch centrum Parnassia

Persbericht



Den Haag, 4 juli 2001

Parnassia eerste geestelijke gezondheidsinstelling met een employee benefitprogramma

Komende week reikt Parnassia psycho-medisch centrum, de grootste organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland, aan de ruim 2800 personeelsleden een employee benefitprogramma uit. Medewerkers kunnen onder andere kiezen uit voordelige vakantiearrangementen, een lagere prijs voor enkele attractieparken, korting op vakbladen en de fiscale fiets.

Iedere werknemer ontvangt een map met aanbiedingen en kortingen, een zorgbenefitpas en toegang tot een internetsite waarop alle aanbieders te vinden zijn. Het is een onafhankelijk programma waaraan ieder kwartaal nieuwe kortingen en aanbiedingen worden toegevoegd. Van computers en restaurantbezoek tot cd's. Medewerkers van Parnassia kunnen tevens een voorkeur voor een bepaalde aanbieding of korting opgeven. Zo is het benefitprogramma aantrekkelijk voor iedereen.

Parnassia is hiermee de eerste organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die de zorgbenefitpas aan haar personeelsleden aanbiedt. De Raad van Bestuur wil hiermee de bijzondere inzet van werknemers waarderen, om medewerkers te behouden en Parnassia aantrekkelijker te maken bij het werven van nieuw personeel. Het benefitprogramma is een tertiaire arbeidsvoorwaarde die boven op CAO-regeling en secundaire arbeidsvoorwaarden komt, zoals kinderopvang, verhuiskostenregeling, ouderschapsverlof, zorgverlof, spaarverlof, spaarloonregeling, collectieve verzekeringen en vakantieregeling op maat.

Het employee benefitprogramma heeft Parnassia is samenwerking met ProBenefit b.v. ontwikkeld. Zij treedt op als een onafhankelijk intermediair tussen Parnassia en leveranciers die bereid zijn korting te geven.




Noot voor de redactie,