Politiebericht Boxtel 6-07-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VERKEERSCONTROLE (Vught)

Tijdens een donderdagmiddag gehouden verkeerscontrole op de Boslaan in Vught zijn zestien bekeuringen gevallen. Vervallen APK 2x Niet dragen van de autogordel 9x Onnodig claxonneren 1x Niet hebben van bromfietscertificaat 3x Rijden zonder helm 1x

SNORFIETSER ONDER INVLOED (Vught)

Afgelopen nacht is op de Bosscheweg in Vught een 24-jarige inwoner van s-Hertogenbosch betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Hij kreeg een geldboete opgelegd van f. 160,00

INBRAAK (Helvoirt)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Helvoirt. Men heeft de dubbele voordeur van het pand opengebroken. Voor zover bekend wordt is de onbekende inhoud van een geldkistje weggenomen.

BEDREIGING (Berlicum)

Op verdenking van bedreiging is donderdagavond een 26-jarige inwoner van Heeswijk Dinther aangehouden. Hij is na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld. De verdachte reed met hoge snelheid in een auto over de Heiblomsedijk in Berli-cum. Een buutbewoner maande de verdachte het rustig aan te doen. De ver-dachte remde daarop krachtig en reed met behoorlijke snelheid achteruit in de richting van de woning. Toen hij echter zag dat er een man of vijf in zijn richting kwam gelopen, koos hij eieren voor zijn geld en reed hij weg. Na een kwartier reed hij met zijn auto terug met de bedoeling om verhaal te gaan halen. Twee op het terras zittende vrouwen werden door hem met grove bewoordingen aangesproken. Een van de vrouwen zou gezien hebben dat de verdachte met een vuurwapen in haar richting gewezen had. De verdachte kon korte tijd later in Heeswijk Dinther worden aangehouden. Een onderzoek in de auto en in zijn woning leverde geen vuurwapen op.

INSLUIPING IN WONING (Vught)

Donderdagavond is uit een woning aan de Boterbloemstraat in Vught een tas gestolen met daarin onder meer een enkele honderden guldens, winkelpasjes, een pinpas en diverse persoonlijke bescheiden. Men is waarschijnlijk in een onbewaakt ogenblik de woning binnen gelopen via een openstaande schuifpui.