Ingezonden persbericht

SuSE Linux biedt gecertificeerd platform voor mySAP.com

SuSE Linux' Enterprise Server voor Intels 32-bit architectuur is onderscheiden met de status "Algemeen beschikbaar voor mySAP.com". Dit certificaat stelt nu ondernemingen overal ter wereld in staat mySAP.com te gebruiken op SuSE Linux' Enterprise Server en te profiteren van de diensten en ondersteuning van SAP AG.

SuSE's betrokkenheid bij SAP en de cliëntèle van SAP is een voortzetting van de eerder ingezette uitbreiding naar de enterprise-sector: het verbreden van de reeks op Linux gebaseerde diensten en bedrijfsoplossingen die zijn aangepast aan de specifieke vereisten van professionele gebruikers wereldwijd.

De certificatie van SuSE Linux' Enterprise Server voor mySAP.com is een nieuwe aanwinst naast de vele bestaande diensten van SuSE. De portfolio omvat het aanbieden en onderhouden van het besturingssysteemplatform en ondersteuning van cliënten bij het plannen en implementeren van deze bedrijfskritische IT-infrastructuur. De ervaring die SuSE gedurende meerdere jaren heeft opgedaan met infrastructuurprojecten biedt een solide basis voor de complexe integratie van mySAP.com in heterogene systeemlandschappen. Voor de soepele integratie van beveiligingsmaatregelen en backupsystemen in dergelijke omgevingen is een integraal concept, afkomstig één bron, essentieel.

Het servicepakket wordt aangevuld met een uitgebreid trainingsprogramma en een aantal op maat gemaakte ondersteunende diensten. Naast ondersteunende diensten voor nieuwe mySAP.com-installaties op SuSE Linux, biedt SuSE ook ondersteuning voor bestaande Linux-installaties.
Aanvullende informatie is beschikbaar via .

Over SuSE
SuSE Linux AG is internationaal technologisch koploper en solution provider van open source software voor besturingssystemen (OS). SuSE´s unieke kennis van Linux en het grootste ontwikkelingsteam ter wereld dat zich bezighoudt met open source software heeft bijgedragen aan de erkenning van SuSE als toonaangevend aanbieder van Linux-oplossingen. SuSE biedt de grootste supportdatabase aan het publiek en beschikt over de grootste hardwaredatabase binnen de Linux-markt. Bovendien ondersteunt SuSE meer hardware-platformen dan enige andere commercieel verkrijgbare distributie.

De SuSE-distributie, ontworpen voor bedrijfsomgevingen en integratie met het web is geschikt voor zowel thuis- als kantoorgebruik. Dankzij de aanvullende eigenschappen, de handzame configuratie en het intelligente ontwerp is dit de meest complete Linux-oplossing die momenteel beschikbaar is.

SuSE Linux AG, met hoofdvestiging in Duitsland, en SuSE Inc., gevestigd in Oakland, California, zijn beide besloten vennootschappen die zich geheel richten op ondersteuning van de Linux-gemeenschap en de ontwikkeling van Open Source. SuSE beschikt wereldwijd over ruim 500 medewerkers en heeft vestigingen in heel Europa, Latijns Amerika en de Verenigde Staten.

SuSE draagt in hoge mate bij aan de ontwikkeling van Linuxprojecten als de Linux-kernel, glibc, XFree86, KDE, ISDN4Linux, ALSA (Advanced Linux Sound Architecture) en USB (Universal Serial Bus).

Voor nadere informatie:
SuSE Linux AG, Martina Eckstein, tel.: + 49 911 74053507, fax: + 49 911 7417755,
email: meck@suse.de
Effect adviesgroep,Tjarko Rookmaker, tel. 023 - 547 07 97; fax: 023 - 547 12 39,
email: suse@effect-europr.nl