- PERSBERICHT -

Amsterdam, 6 juli 2001

VIZZAVI, LIBERTEL, BNN EN RADIO 3 FM BOUWEN ZOMERFEEST OP MEGAFESTATIE Mediapartners en mobiele dienstverleners bundelen hun krachten
Morgen gaat de Megafestatie in Utrecht weer van start. Van 7 tot en met 15 juli staat de Jaarbeurs Utrecht weer volop in het teken van informatie, entertainment en sensatie voor jongeren tussen 12 en 19 jaar. Dit jaar presenteren Libertel, BNN, Radio 3 FM en Vizzavi zich gezamenlijk op de Megafestatie. In Hal 8 staat de gemeenschappelijke 'Summer Madness' stand. De samenwerking tussen deze partners levert de bezoekers een scala aan activiteiten op.
De stand van Vizzavi en haar partners vormt het zomerse toneel voor o.a. de dagelijkse uitzendingen van BNN en Radio 3 FM. Bezoekers kunnen hier ook surfen en een 'Megafestatiekiekje' laten maken. Levensgrote SMS schermen zorgen ervoor dat de leukste SMS berichten met elkaar worden gedeeld. De bedenker van het origineelste SMS-je van de dag wint één kitesurfles voor twee personen. Daarnaast kunnen bezoekers zich kosteloos aanmelden bij de SMS Infodienst. Per dag krijgen ze dan drie SMS-jes met het laatste nieuws over het Summer Madness programma, een quote van Ruud de Wild en een algemeen Megafestatienieuwtje.

Harry Odenhoven, marketing manager van Vizzavi: * Vizzavi verbindt op een makkelijke wijze internet aan de mobiele telefoon, zodat de bezoekers overal en altijd op de hoogte zijn van de laatste gebeurtenissen op de Megafestatie. Door de activiteiten van onze partners in combinatie met onze homepage, speciale SMS acties en de Chat zorgen we dus voor een megafeest.*

Vizzavi
Vizzavi is de multi access portal in Nederland van de Vodafone Group, Vivendi Universal en Libertel. Via PC en mobiele telefoon biedt Vizzavi overal en altijd toegang tot informatie en diverse interactieve services die naar persoonlijke voorkeur kunnen worden ingesteld. Als eerste in Nederland biedt Vizzavi location based services.

Vizzavi biedt een gevarieerd aanbod aan gepersonaliseerde services, zoals nieuws, weer, verkeer, sportnieuws, financieel nieuws en entertainment. Gebruikers van Vizzavi krijgen een eigen e-mail adres en een persoonlijke startpagina. Via internet, SMS, WAP of e-mail kunnen gebruikers informatie ontvangen waarin zij geïnteresseerd zijn. Het aantal services van Vizzavi wordt voortdurend uitgebreid. Zo zal met gebruikmaking van de nieuwste technieken onder andere het beluisteren van muziek en op den duur het bekijken van videobeelden via de mobiele telefoon ontwikkeld worden.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (