Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 06 juli 2001
16:42 vrijdag 6 juli 2001

Bert Peters, 06 53 23 80 59, verzorgt gedurende het komende weekeinde de persvoorlichting tot maandagmorgen 08.00 uur.

Hoogeveen, fietsongeval
Vanmorgen reed een 8-jarig knaapje op zijn fiets over de Oranjestraat. Doordat hij een vreemde manoeuvre maakte moest een tegemoetkomende 38-jarige fietster uitwijken die daardoor kwam te vallen. Zij werd met een beenwond naar het Bethesda overgebracht.

Emmen, eenzijdig ongeval
Vanmiddag fietste een vrouw over de Boslaan en schoot daar met haar voet van de trapper. Zij kwam daarbij te vallen waarbij zij een beenwond opliep. Zij werd per ambulance naar het SZE overgebracht.

Meppel, autokraken
Werden in Meppel twee autos opengebroken. Aan de Talmastraat werd de auto van een 24-jarige eigenaar opengebroken waarna de radardetector werd weggenomen. Aan de Randweg werd de ruit van een auto ingeslagen waarna de radardetector werd weggenomen. De 18-jarige eigenaar deed aangifte.

Autokraken in Emmer- en Barger-Compascuum
Aan de Dissel in BC werd een auto opengebroken van een 32-jarige vrouw. De radio/cd-speler en de radardetector werden weggenomen. Schade fl. 1.500,-.
Ook aan de Dissel werd de auto van een 36-jarige man opengebroken. De radio/cd-speler werd weggenomen.
Aan de Middenweg in EC werd de auto van een 42-jarige man opengebroken. De radio en de mobiele telefoon werden weggenomen. Schade fl. 900,-.
Ook aan de Middenweg werd de auto van een 27-jarige man opengebroken. Hij mist zijn radio.
Aan de Korte Kavel in EC werd de auto van een 39-jarige man opengebroken. De radio/cd-speler werd weggenomen. Schade ruim fl 600,-.
Aan het Kanaal A werd de auto van een 51-jarige man opengebroken. De radio werd weggenomen. De eigenaar zit met eens schade van fl. 1.000,-.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe