Devote N.V.

>
PERSBERICHT

Devote meldt tegenvallende eerste helft 2001

Bunnik, 6 juli 2001 - De Raad van Bestuur van Devote maakt bekend dat ook het tweede kwartaal moeizaam is verlopen. Als gevolg hiervan zal het resultaat over het eerste halfjaar lager uitkomen dan eerder verwacht. De Raad van Bestuur acht derhalve de eerder uitgesproken verwachting van een positieve EBITDA (resultaat voor rente, belasting en afschrijving van materiële en immateriële vaste activa) over het gehele jaar 2001 niet haalbaar.

Gezien de ontstane situatie en de aanhoudende slechte marktomstandigheden onderzoekt de Raad van Bestuur op dit moment diverse strategische opties. De Raad van Bestuur verwacht hierover binnenkort nadere mededelingen te kunnen doen.

Profiel Devote
Devote is een consultancy onderneming, gespecialiseerd in E-Business toepassingen op basis van een doordachte IT-architectuur. Devote, sinds februari 1999 genoteerd aan Euronext Amsterdam, opereert in de top van de markt. Hier ondersteunt het bedrijven om te ondernemen in de mondiale digitale netwerkeconomie door voortdurend hooggekwalificeerde en ervaren consultants beschikbaar te stellen die kennis hebben van strategie, ICT-ontwikkeling en implementatie met behulp van nieuwe technologieën en producten. Het totale personeelsbestand bedraagt momenteel circa 300 medewerkers. Opdrachtgevers behoren tot de top-100 van in Nederland opererende ondernemingen, waaronder Elsevier, ABNAMRO, Ahold, KPN, Wehkamp, Macintosh Retail Group en Koninklijke Landmacht.