Politiebericht Cuijk 9-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

INBRAKEN IN BOXMEER

Afgelopen weekend is op verschillende plaatsen in het Land van Cuijk ingebroken. In Grave is ingebroken in een pand aan de Arnoud van Gelderweg. Hier verdween een klein geldbe-drag. Aan de Nieuwe Erven in Cuijk verdwenen twee computers. De toetsenborde en beeld-schermen bleven vernield achter. Uit een zaak aan den Entrepot in Boxmeer verdween ge-luidsapparatuur. In alle gevallen bleek een ruit vernield te zijn.

DIEFSTAL AUTO

Tussen zondagmorgen en maandagmorgen is in Boxmeer een groene Peugeot Boxer gesto-len. De auto, kenteken LD-FN-78, stond geparkeerd aan de Hoogstraat.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Vierlingsbeekseweg in Overloon bekeurde de politie maandagmorgen 54 bestuurders die te hard reden. De snelheid van 348 voertuigen is geme-ten, de hoogste snelheid bedroeg 124 km/u.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Risterstraat in Wanroij verdween in de nacht van zaterdag op zondag de geluidsinstallatie. Van de auto werd een ruit vernield.In Mill ver-dween een radio c.d. speler uit een auto die geparkeerd stond aan de Spoorstraat. Deze in-braak is gepleegd in de nacht van zondag op maandag.