Politiebericht Uden 9-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Nieuwstraat in Volkel is zondagavond rond 21.00 uur een 16 jarige bromfietser uit Volkel gewond geraakt. De jongen gleed in een bocht onderuit en botste vervolgens tegen een personenauto, bestuurd door een 32 jarige automobiliste uit Vol-kel. Het slachtoffer is met ernstig beenletsel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen ge-bracht.

INBRAAK IN WINKEL

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een winkel aan het Hertog Janplein in Erp. Nadat een deur was opengebroken is een gedeelte van de winkel doorzocht. Uit het kantoorgedeelte verdween een klein geldbedrag.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Molenweg in Eerde. De hele woning is doorzocht. Het is nog onbekend of er iets is weggehaald.

ZAKKENROLLEN

Een inwoonster van Mill heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van haar portemon-nee. Zondagmiddag tijdens de braderie in Odiliapeel zag op de Beukenlaan een onbekende kans in de drukte haar tas te openen en de portemonnee weg te halen. In knip zat een klein geldbedrag en persoonlijke papieren.