PERSBERICHT - FollowThatDuck.tv

Vier prachtige lelijke eenden. Zes gepassioneerde programmamakers. Een avontuurlijke reis. Een uniek cross media event.

Het idee
De knalgele FollowThatDuck-eend, een desertcamouflage-eend en de bekende Radio3FM-eend zullen, geëscorteerd door de enige echte Rijkspolitie-eend, tijdens een spannende reis van enkele weken het eendgevoel proberen te ontrafelen. Wat is de lifestyle van de 2CV? Wat voor reacties roept hij op? En waarom willen mensen eigenlijk in zo'n ding rijden? Het verslag hiervan is elke dag te volgen via o.a. de internetsite www.FollowThatDuck.tv en radio.

De reis: een multimedia event
De uiteindelijke bestemming: de 14e International Meeting of 2CV Friends in Oostenrijk. Naar verwachting komen meer dan 1500 2CV's hier naar toe om hun liefde voor dit autootje te delen. Van deze happening zullen we eveneens op unieke wijze verslag doen. FollowThatDuck.tv is een cross mediaproject over het 'eendgevoel' en is gedurende 3,5 week dagelijks is te volgen via internet, radio en geschreven pers. Ook wordt er een speciale documentaire gemaakt. Een programmamaker, een cameraman, een editor, een multimediaontwerper, een journalist en een artistiek leider zijn de vereende krachten.

Vertrek
We verzamelen we op maandag 9 juli 2001 om 10 uur 's ochtends bij de oude Citroën-garage op het Stadionplein in Amsterdam. Om 11 uur rijden we over de A2 richting Utrecht, Eindhoven en Maastricht, we overnachten onder Luik. Dan verder door België, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Oostenrijk, waar we op 25 juli aankomen. Thuiskomst is op 31 juli, op dezelfde plek in Amsterdam.

Info
Site: www.FollowThatDuck.tv
E-mail: info@FollowThatDuck.tv
Contactpersoon: Menno Bolt, tel. 06-27057744