Ingezonden persbericht

Persbericht

9 juli 2001

Demon Internet benoemt Jurgen Hof tot Sales Manager ~ Benoeming onderstreept belang zakelijke markt voor Demon Internet ~

Internet Service Provider Demon Internet heeft Jurgen Hof benoemd tot Sales Manager. Demon Internet is onderdeel van Thus plc, één van Engeland s grootste aanbieders van telefoon-, data-, Internet- en interactieve diensten.

Hof zal zich in de functie van Sales Manager voornamelijk bezig houden met de zakelijke markt. Hij zal de aansturing van de accountmanagers, op strategisch en coördinerend niveau, voor zijn rekening nemen. Hierbij zal Hof zich met name richten op de verkoop van diensten als ADSL, Dedicated Server Hosting, Co-locatie, 24 Connect (flat fee Internet via ISDN) aan de zakelijke markt.

"Mijn missie is om de marktpenetratie van Demon Internet in de zakelijke markt te vergroten," zei Hof. " De goede naam van Demon plus de volledigheid van het aanbod van diensten voor de zakelijke markt, zoals diverse methodes voor internettoegang, Virtual Private Networks, Webhosting en Co-locatie diensten, maken Demon de aangewezen Internet Service Provider voor ondernemingen. Ik ben ervan overtuigd dat wij in deze markt nog veel kunnen groeien."

Hof heeft sinds 1993 in verschillende functies de verantwoordelijkheid gedragen voor de sales-, marketing/ communicatie en Internetafdelingen van bedrijven als de Clingendael Media Group, Radio & Televisie Noord-Holland, AVO-media Nederland en AVO Interactive.

Hof s uitgebreide ervaring en kennis in het aansturen en ontwikkelen van operationeel sterke ondernemingen en het bewerkstelligen van klantenloyaliteit, maken hem tot de ideale persoon om de afzet van Demon Internet s producten op de zakelijke markt te vergroten. (248 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engeland's grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor internettoegang, zoals leased lines, ADSL, ISDN-2 en natuurlijk inbel accounts. Overige diensten zijn onder andere , co-location, managed server hosting, Virtual Private Networks (VPN) en online gaming.

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In dezelfde maand kreeg Demon Internet een gemiddeld rapportcijfer 7,8 van 400 MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research. Dit was het hoogste waarderingscijfer binnen dit onderzoek.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 043-356 69 56Fax: 043-356 69 55
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020-422 20 00Fax: 020-422 20 01
E-mail: sales@demon.nlhttp://www.demon.nl

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com