Ingezonden persbericht


Info Opleiders verzorgt deze zomer gratis workshops 'Microsoft Office XP'

Leiden, 9 juli 2001- Info Opleiders, trainingsinstituut voor standaard- en maatwerksoftware en partner van Microsoft, verzorgt in de maanden juli, augustus en september 2001 gratis workshops voor bedrijven die hun personeel willen trainen in de nieuwste Office XP software van Microsoft.

Met de komst van Microsoft Office XP is een nieuw tijdperk aangebroken in de automatisering; het werk wordt vereenvoudigd, samenwerking en communicatie verloopt efficiënter en informatie is overal direct opvraagbaar. Veel bedrijven migreren in de komende maanden hun organisatie naar Office XP en willen hun personeel trainen om up-to-date te blijven in deze snelle ontwikkelingen en de nieuwe mogelijkheden.

Info Opleiders speelt in op deze ontwikkelingen en organiseert daarom deze zomermaanden gratis workshops (met een gratis proefversie Office XP voor 30 dagen) op het hoofdkantoor in Leiden met onder meer de volgende aspecten:
- Wat zijn de nieuwe mogelijkheden van Office XP?
- Hoe kan Office XP bijdragen aan een efficiëntere uitwisseling van informatie?

- Wat zijn de mogelijkheden van Sharepoint?
Microsoft Office XP
Office XP is de laatste versie van Office met een groot aantal nieuwe mogelijkheden, waaronder de zogenaamde Task Panes en Smart Tags. Office XP is nu beschikbaar in de Engelstalige uitvoering en straks ook in het Nederlands.

"Naast de bekende applicaties binnen Office XP biedt het een geheel nieuwe product: SharePoint. Dit is een hele nieuwe manier om gemakkelijk informatie te delen, te beheren en te zoeken. Middels deze workshops kunnen we de verantwoordelijke beslissers van organisaties een handvat geven om een mogelijke overweging voor migratie te nemen. Info Opleiders verzorgt graag de migratieprojecten, als klassikaal concept of als e-learning concept", aldus Yvonne Loef, commercieel directeur van Info Opleiders. "Deze workshops brengen precies waar bedrijven behoefte aan hebben op dit moment. Bijna alle workshops zijn volgeboekt, maar we plannen graag bij", vervolgt Loef.

Iedereen kan zich geheel vrijblijvend inschrijven voor deze workshops om kennis te maken met Office XP en de trainingswijze van Info Opleiders. Tegen een geringe betaling wordt de workshop op aanvraag speciaal voor een organisatie verzorgd.

Info Opleiders is sinds 1991 specialist in IT-trainings- en e-learning projecten voor grote en middelgrote organisaties. Uiteraard staat 'partnership' en kwaliteit in de relatie met onze klanten centraal. Info Opleiders ontwikkelt eigen trainingsconcepten, gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit om trainingsprojecten van de opdrachtgevers nog succesvoller te maken.Info Opleiders maakt deel uit van de Creyf's Groep. www.info.opleiders.nl