Politiebericht Venlo 9-07-2001
Mediaberichten 9 juli (14.30 uur)

ECHT Opsporingsbericht

ECHT De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval op zaterdag 7 juli omstreeks 18.20 uur op de kruising Rijksweg Noord/Houtstraat. Bij het ongeval waren twee autos betrokken. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van de basiseenheid Echt telefoonnummer 0900-88 44 (30 cent / 0,14 per minuut).

ROERMOND Man mishandeld

ROERMOND Een 25-jarige man uit Echt heeft aangifte gedaan van mishandeling op zondagavond op de Begijnhof. Zonder aanleiding werd de man door een groepje onbekende jeugd in elkaar geslagen. Zijn T-shirt werd hem over het hoofd getrokken zodat hij niets kon zien. De man heeft zich met verwondingen in het gezicht onder doktersbehandeling gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie van de basiseenheid Roermond-Centrum, telefoonnummer 0900-88 44 (30 cent/0,14 per minuut).

REUVER Verkeersovertreder aangehouden

REUVER Een 23-jarige man uit het Duitse Straelen is maandagmorgen rond 3.30 uur aangehouden op de Streekweg. Een politiepatrouille had gezien dat de man door rood licht was gereden op de Rijksweg en met zeer hoge snelheid zijn weg vervolgde. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem werd proces verbaal opgemaakt. Bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen is de man aangemeld voor een rijvaardigheidsproef.

VENLO 200 StraatMaat-bekeuringen

VENLO De politie van het district Venlo heeft de afgelopen week in totaal 200 bekeuringen opgemaakt in het kader van het project StraatMaat. In samenwerking met de dienst parkeerbeheer van de gemeente Venlo werden 48 parkeerbonnen uitgeschreven. De overige overtredingen hebben te maken met het niet dragen van een helm (31), het rijden met te hoge snelheid (9), het rijden zonder bromfietscertificaat (8), het rijden zonder deugdelijke verlichting (7), het negeren van roodlicht (7), , het rijden ondanks een gesloten verklaring (6), hinderlijk drankgebruik (2), gevaarlijk weggedrag (1) en fietsen in voetgangersgebied (1). Verder werden er 76 bekeuringen uitgeschreven voor overige uiteenlopende overtredingen. Verdeeld over de basiseenheden zien de resultaten er als volgt uit: basiseenheid Venlo-Centrum (55), Helden (46), Tegelen (36), Arcen, Velden, Venlo-Oost (21), Blerick (2) en parkeerwachters gemeente (36). Ook door de leden van het drugsteam werden 4 overtredingen beboet.