Gemeente Leiden

Website Servicepunt Woonomgeving geopend

Online klachten melden

Gisteren is de website http://www.leiden.nl/woonomgeving officieel in gebruik gesteld. Inwoners van Leiden met vragen, opmerkingen en meldingen, die te maken hebben met de woonomgeving, kunnen nu zowel telefonisch (071-5165501) als via internet terecht bij het Servicepunt Woonomgeving.

MILIEU EN BEHEER - De website Servicepunt Woonomgeving geeft alle informatie over de diensten en producten waarvoor de Leidenaar bij het servicepunt terecht kan. Ook is het mogelijk om online meldingen of klachten te deponeren. Daarnaast kunnen formulieren, waarvoor u anders naar het stadhuis of Stadsbouwhuis zou moeten, thuis worden geprint en vervolgens ingevuld en ondertekend worden opgestuurd naar de betreffende afdeling.

Gemakkelijk, volledig en prettig
De gemeente Leiden werkt momenteel hard aan vernieuwing van de publieksdienstverlening aan inwoners en bedrijven en stelt daarbij de begrippen gemakkelijk, volledig en prettig centraal. Naast de oprichting van het servicepunt Woonomgeving zijn in dit verband onlangs het Servicepunt Bouwen en Wonen en het telefonische Servicepunt Burgerzaken en Belastingen gestart. Nadere informatie: Rob Beurse, communicatie dienst Milieu en Beheer (071-5167764).