Ingezonden persbericht

Send-me-an-euro.com, geld voor het goede doel!

Tilburg, 9 Juli 2001, Sinds vandaag online, send-me-an-euro.com. Hier wordt men gevraagd om 1 Euro of 1 US Dollar op te sturen naar een adres ergens in Nederland. Ook kan men via een Amerikaans betaalsysteem genaamd PayPal zijn of haar geld over maken via credit-card, dit kan overigens alleen in US Dollars. Dit is op zich geen probleem omdat de Euro t.o.v. de US Dollar bijna gelijk is, resp. F 2,20 en ca. F 2,54.

Doel is om zoveel mogelijk geld (Euro's en Dollars) binnen te halen zodat we elke 2 maanden de helft (50%) over kunnen maken naar een door ons uitgekozen goed doel. Dit kan zijn het Aids-fonds, Rode kruis maar dit kunnen ook actuele gebeurtenis- sen zijn zoals een ramp en/of een grote inzamelingsactie. daarnaast willen we met het geld ook de particulier bereiken, mensen die dringend hulp/voorzieningen nodig hebben.

De andere 50% zal zijn voor site onderhoud, promotie/advertentiekosten, T-shirts etc. Uiteindelijke bedoeling is dat na verloop van tijd 75% naar goede doelen stroomt en 25% voor de algemene kosten zal zijn. (Dit wel afhankelijk van het succes van de site).

Als tegenprestatie voor donatie kan men een one-liner (korte zin/kreet) plaatsen op onze site waarin men bijv. een link kan plaasten of iemand de groeten kan doen. Grote weldoeners (vanaf 50 Euro) krijgen een one-liner en T-shirt voor elke 50 Euro , en vanaf 100 Euro kan men zijn of haar banner plaatsen in de Charity Top 15 indien gewenst. Dit is met name interessant voor bedrijven die op deze manier voordelig kunnen adverteren en tegelijkertijd het goede doel steunen. Men kan er natuurlijk ook voor kiezen anoniem te blijven.

Daarnaast is er ruimte voor enkele buttons/banners die gedurende 2 maanden blijven staan t.e.a.b. (De opbrengsten hiervan zijn voor 75% voor het goede doel!)

Mocht u nu meer informatie wensen neem dan contact op met info@send-me-an-euro.com site: www.send-me-an-euro.com.

M.vr.gr.

M. de Chene