Politiebericht Venlo 10-07-2001
Mediaberichten 10 juli (laatste bericht)

VENLO Verwarde man aangehouden

VENLO Een 34-jarige man uit Venlo is dinsdagmorgen in verwarde toestand aangehouden op de Havenkade nadat hij door het centrum fietste onder roepen van Heil Hitler en de hiltergroet gaf. De man werd meegenomen naar het politiebureau. Tijdens het vervoer en bij de voorgeleiding uitte hij beledigende en discriminerende taal tegen de politiemensen. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld en overgedragen aan het zorgkader van het RIAGG.

VENLO Winkeldievegge aangehouden

VENLO Een 48-jarige vrouw uit Venlo is dinsdagmorgen aangehouden in een winkel aan het Monseigneur Nolensplein op verdenking van diefstal van kleding. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Zij kreeg een boete van fl. 250,- die zij meteen betaalde.

HEYTHUYSEN Tractorbestuurder aangehouden

HEYTHUYSEN Een 31-jarige bestuurder van een tractor met aanhanger uit het Belgische Bocholt is dinsdagmorgen aangehouden op de Walk omdat de remlichten van de aanhangwagen niet functioneerden. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

WEERT Automobilist rijdt tegen gevel

WEERT Een 36-jarige automobilist uit Weert is dinsdagmorgen rond 8.45 uur tegen de gevel van een woning van een 23-jarige vrouw aan de Hendrik IV straat gereden. De man kwam van de Keijzersbosch en wilde linksaf slaan. In plaats van het rempedaal drukte de man het gaspedaal in en reed rechtdoor de voortuin in en kwam tegen de gevel tot stilstand. De Weertenaar raakte bij het ongeval niet gewond. De voorgevel raakte daarbij geheel beschadigd. Over de schade aan de woning is nog niets bekend.

MEIJEL - Snelheidscontroles

MEIJEL Tijdens snelheidscontroles op dinsdag op de Kerkstraat zijn 6 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 28 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 52 km/uur waar 30 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op dinsdag op de Jan Truyenstraat zijn 3 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 27 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 52 km/uur waar 30 km/uur is toegestaan.