Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Contact:
Steijger.communications
Tel: 036 5235330
Fax: 036 523 5331

POINT INFORMATION SYSTEMS BENOEMT DESMOND BEATTY TOT COUNTRY MANAGER

NEDERLAND

Amsterdam, 16 juli -- Desmond Beatty (39) is benoemd tot Country Manager van Point Information Systems in Nederland. Desmond is verantwoordelijk voor het opzetten van de Point Information Systems organisatie in Nederland, de marketing en de verkoop.

Point Information Systems is een wereldwijde leverancier (actief in 35 landen met kantoren in Boston, Dublin, Londen, München, Parijs en Singapore) van Customer Relationship Management (CRM) oplossingen die ondernemingen en instellingen in staat stellen hun sales, marketing, customer care en back office functies te koppelen. Het resultaat is een geïntegreerde oplossing voor klanten-interactie voor het totale bedrijf, dat de verkoop vergroot, klantenloyaliteit verhoogt en de kosten verlaagt.

Desmond Beatty is reeds zes jaar in dienst bij Point Information Systems en verantwoordelijk voor Business Development en Alliances. In deze functie houdt hij zich bezig met vormen van samenwerking en allianties met leveranciers, consultants en system integrators.

Desmond, afgestudeerd elektrotechnicus aan University College in Dublin, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de call centre, klantcontact/interactie en financiële IT sectoren en hield zich bezig met het plannen en bouwen van call centres in de uitgeverswereld en bij financiële en industriële ondernemingen.
Meer informatie over Point: http://www.pointinfo.com