Ingezonden persbericht


Ruim Baan in Brabant, de schakel tussen werken & leren
editie Eindhoven

Persbericht

Geldrop, juli 2001


Organisatie Groep Zuid B.V. organiseert voor de 4de keer in successie, Ruim Baan in Brabant "de schakel tussen werken & leren". Op 15 & 16 september 2001 zal in het Beursgebouw te Eindhoven een actueel overzicht van vacatures en opleidingen in de regio te vinden zijn. De beurs heeft als doel om een totaaloverzicht te creëren van concrete banen in combinatie met (interne-) deeltijd opleidingen, cursussen en leer-/werktrajecten. Om zo vraag en aanbod vanuit het bedrijfsleven en de markt beter op elkaar af te stemmen.
De reeks Ruim Baan in...uw regio is in Nederland de beurs voor regionaal onderwijs en arbeidsplanning. Met deze beurs richten wij ons op werkzoekenden zoals schoolverlaters, loopbaanbouwers, herintreders, switchters, enz. Kortom iedereen die interesse heeft in (nieuwe) baan en/of opleiding is van harte welkom. Daarnaast kan de bezoeker zich laten informeren over de verschillende opleidingsmogelijkheden en branches. De bezoeker krijgt antwoord op de vraag:' met welke opleiding kan ik waar komen op de arbeidsmarkt'.

Tijdens de beurs zijn er een aantal interessante initiatieven die wij nog niet allemaal gaan prijsgeven. Naast informatieve lezingen/workshops is er ook gratis kinderopvang. Overigens zullen alle deelnemers hun vacatures vermelden op onze site zodat men evt. vooraf reeds een selectie kan maken welke stand men wil bezoeken mocht men reeds een drukke agenda hebben.

Een week voorafgaande aan de beurs zal er door het Eindhovens Dagblad een speciale beursspecial worden uitgebracht. In deze special vindt men de plattegrond met de actuele deelnemerslijst en achtergrondinformatie over de beurs.

Vrijwel alle branches zijn vertegenwoordigd op deze unieke beurs. Voor een actueel deelnemersveld en agenda kunt u surfen naar: http://www.ruimbaanin.nl

Meer dan 100 exposanten halen alles uit de kast om zo'n 9000 bezoekers op een ludieke en informele manier te voorzien van de gewenste informatie. Kortom Ruim Baan in Brabant is informeel en prettig om te bezoeken.

De beurs is zaterdag 15 en zondag 16 september geopend van 10:30-17:30 uur. Entree: GRATIS

Voor meer info: Organisatie Groep Zuid BV
Angela Aelberts
040-297 94 94
06-50897060
angela@ogz.nl