Gemeente Amerongen

Goedkeuring bestemmingsplan "prinsenwijk"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht op 10 juli 2001 het bestemmingsplan "Prinsenwijk" hebben goedgekeurd. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om 58 oude woningen te vervangen door 68 nieuwbouwwoningen.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het goedgekeurde bestemmingsplan "Prinsenwijk" liggen met ingang van 23 juli 2001 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij cluster Grondgebiedzaken op het gemeentehuis in Amerongen. Gedurende deze periode kan degene die zich tijdig met schriftelijke bedenkingen tot het college van Gedeputeerde Staten van Utrecht heeft gewend, beroep instellen tegen dit besluit van Gedeputeerde Staten. Ook belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om zich tijdig met schriftelijke bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden, kunnen dit beroep instellen. U moet zich hiervoor binnen de genoemde termijn schriftelijk richten tot de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, 's Gravenhage.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.