EVD

Seminar Upstream Gasindustrie en matchmaking in China, 26 t/m 30 november 2001

De EVD organiseert in Beijing en Chengdu een technisch seminar voor de Chinese Engineering and Production (E&P) industrie. Daarnaast zullen voor de deelnemende Nederlandse bedrijven individuele afspraken worden gemaakt met Chinese counterparts. De matchmaking in Beijing zal naast toelevering aan de upstream gassector ook zijn gericht op de upstream oliesector, zowel onshore als offshore. In Chengdu is de matchmaking uitsluitend gericht op de onshore, upstream gassector. U kunt desgewenst alleen aan het programma in Beijing deelnemen.

Voor deze activiteit werkt de EVD in Nederland samen met TNO-NITG, de branchevereniging voor de Nederlandse toeleveranciers aan de olie- en gasindustrie, IRO en het Directoraat-Generaal Marktordening & Energie (DG-E&M) van het ministerie van Economische Zaken. In China wordt samengewerkt met de Nederlandse ambassade in Beijing, het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Chengdu, het Chinese Ministry of Land and Resources en Shell Exploration China.

Doel
Doel van deze reis is bedrijven de gelegenheid bieden zich gezamenlijk te presenteren en helpen bij het vinden van de juiste ingangen

Meer informatie - Aanmelding - Description of Sichuan Gas Province - Activiteiten EVD