10f277.j pg

Nieuwe matrixorganisatie Augeo Software

PSA-markt vertoont continue groei

Nijkerk, 24 juli 2001 Augeo Software heeft recentelijk haar organisatiestructuur omgevormd van een landengeoriënteerde structuur naar een internationale matrixorganisatie. Vanwege de zich snel ontwikkelende PSA-markt en het groeiende internationale klantenbestand heeft Augeo haar organisatie beter afgestemd op de belangrijkste aandachtsgebieden. Deze stroomlijning heeft geresulteerd in de oprichting van twee nieuwe divisies: Professional Services en Sales, en twee nieuwe functies: Vice-President Professional Services en Vice-President Sales.

Nicolas Sabatier, sinds 1991 werkzaam bij Augeo, is benoemd tot Vice-President Professional Services. Binnen deze divisie zal Sabatier zich richten op het verder verhogen van de kwaliteit van klantenservices, het gemeenschappelijk gebruik van middelen en het faciliteren van de uitwisseling van kennis en vaardigheden. Na de succesvolle ontwikkeling van Augeo Software Professional Services in Frankrijk was Sabatier achtereenvolgend verantwoordelijk voor Marketing en Communications in Europa en voor Product Management.

Helmuth Merkel is benoemd tot Vice-President Sales. Binnen deze nieuwe divisie zal Merkel zich richten op de verdere ontwikkeling van de Europese verkooporganisatie, waaronder internationale klanten en partners. Vanaf zijn intrede in Augeo in 1998 heeft Merkel een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van de organisatie, het aantrekken van nieuwe klanten en de ontwikkeling van een netwerk van partners binnen Europa.

Steve Baxter is benoemd tot Vice-President van Augeo voor Noord-Amerika. Hij zal zich voornamelijk richten op het uitbouwen van de merkbekendheid van Augeo en haar producten en diensten, en op de intensivering van de relaties met strategische partners.

De nieuwe organisatiestructuur stelt Augeo in staat om beter te kapitaliseren op kennis, ervaring en best practices. Zodoende kan de kwaliteit van klantenservices worden verhoogd en beter worden ingespeeld op de eisen die vanwege de groeiende internationale activiteiten van Augeo worden gesteld.

Augeo Software
Augeo Software behoort wereldwijd tot de top 5 en is in Europa marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA). De term PSA wordt in de markt gebruikt als aanduiding voor een geïntegreerd pakket van applicaties voor de automatisering van bedrijfskritische processen in Professionele Service Organisaties (PSO's). De PSA-markt wordt door toonaangevende ICT-analisten, waaronder de Gartner Group, Aberdeen Group en IDC, gezien als de belangrijkste groeimarkt voor gebruikssoftware. Aberdeen verwacht dat het wereldwijde marktpotentieel voor PSA-oplossingen jaarlijks groeit met 20% en dat de verkoop van PSA-software in de komende vijf jaar een jaarlijks groeipercentage van meer dan 75% zal laten zien.

Augeo is de enige softwareleverancier met een geheel geïntegreerd PSA-product en een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle implementaties. Augeo heeft kantoren in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittanië, Nederland (hoofdkantoor), Oostenrijk, Verenigde Staten en Zwitserland en heeft momenteel ongeveer 100 medewerkers.

Augeo heeft hechte partnerships met J.D. Edwards (integratie met OneWorld suite), CMG (implementatie partner), Business Objects (integratie rapportage suite) en anderen. Augeo richt zich op PSO's en daarbij vooral op corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. Wereldwijd heeft Augeo meer dan 170 gevestigde klanten, waaronder ondernemingen als ABB Systems, AXA, Canal+, Carrefour, CMG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Fortis, France Telecom Sofrecom, ING Bank, J.D. Edwards, KPN Dutch Telecom, Philips, Renaissance, SwissRe en Océ.

Meer informatie is te vinden op www.augeo.com

Voor meer informatie

Augeo Software
Jeroen Coenen
033-247 36 00
jeroen.coenen@augeo.com

Whizpr
Peter Sips
0317-410 483
augeo@whizpr.nl