Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

- CommVault begint wereldwijde actie met Galaxy voor Microsoft Exchange 2000 op IBM eServers

- CommVault Systems en IBM werken samen in promotionele actie met aanzienlijke korting op CommVault Galaxy voor Exchange 2000 op IBM eServer xSeries servers
Utrecht, 24 juli 2001 CommVault Systems Inc, toonaangevend aanbieder in data en storagemanagement oplossingen,.is begonnen met een wereldwijde promotionele actie waarbij klanten een aanzienlijke korting krijgen op de Galaxy software voor databescherming van Microsoft Exchange 2000 draaiend op IBM eServer (Intel) systemen. Met dit aanbod kunnen klanten 34% besparen op de CommVault Galaxy softwarelicenties. Daarmee kunnen de totale kosten voor het beschermen van de Exchange data op de IBM eServer xSeries computers worden verlaagd. De promotieaanbieding is geldig tot 31 december 2001.

"De opname van CommVault Galaxy backup en recovery software in deze wereldwijde gezamenlijke marketinginspanning bevestigt de leidende positie van Galaxy als de eerste oplossing voor data en storage management voor Microsoft Windows 2000® en Microsoft Exchange", aldus Dave West, vice president business development bij CommVault. "Dit programma verzekert klanten van een betere return-on-investment als ze een IBM eServer xSeries systeem toepassen." Ook Brian Sanders, manager van het PartnerWorld for Developers programma van IBM, is blij met de oplossing die met de software van CommVault en Microsoft kan worden geboden op de IBM eServer xSeries systemen. "De combinatie van CommVault Galaxy en Microsoft Exchange biedt samen met onze betrouwbare en eenvoudig te managen eServer systemen een winnende oplossing voor onze klanten." De deelname aan de promotie actie is door een systeem van fulfillment via het Web eenvoudig. Klanten die tot 31 december 2001 een systeem geleverd krijgen, kunnen een korting van 34% krijgen op een enkele licentie van CommVault Galaxy for Exchange 2000, voor elke aangeschafte IBM eServer xSeries. Klanten moeten het webformulier volledig invullen om voor de korting in aanmerking te komen. Meer informatie over de actie is te vinden op

www.pc.ibm.com/ww/eserver/xseries/windows/exchange_partner.html

en www.commvault.com/ibm/promo.asp

De CommVault Galaxy data en storage management software biedt de volgende belangrijke voordelen:
· Vereenvoudigt het beheer van complexe infrastructuren.
· Helpt de return-on-investment (ROI) te verbeteren en de total cost of ownership (TCO) te verlagen.
· Door de enkele browserinterface is het product eenvoudig te configureren, in gebruik te nemen, te beheren en te administreren.
· Het brengt de doelstellingen van IT-beheer op één lijn met de ondernemingsdoelen doordat het hogere productiviteit van werknemers mogelijk maakt en de toegang tot cruciale gegevens uit applicaties garandeert.
· Het biedt geavanceerd data management en snellere toegang tot bedrijfskritische gegevens door de hoge integratie met de bekendste besturingssystemen, directory services, Oracle databases en Microsoft toepassingen zoals Exchange and SQL Server.
· Verbetert de time-to-market van bedrijfskritische toepassingen. Het versnelt de migratie naar het Windows 2000 besturingssysteem en applicaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om van Exchange 5.5 data een backup te maken met een Windows NT 4.0 of Windows 2000 server en deze later terug te zetten voor gebruik in Exchange 2000.
· Verkleint risico's doordat het organisaties voorbereidt disaster recovery door een sluitende strategie voor beveiliging van data
Over CommVault Systems
CommVault Systems is wereldwijd actief als aanbieder van storage managementsystemen voor client-server omgevingen. Het bedrijf richt zich puur op het ontwikkelen en implementeren van snelle, betrouwbare en eenvoudig toepasbare systemen voor storage management. Met de softwareproducten van CommVault kunnen bedrijfskritische bestanden, toepassingen en databases betrouwbaar en snel worden beschermd. CommVault werd in 1988 opgericht als onderdeel van Bell Labs en in 1996 door een management buyout verzelfstandigd. Het hoofdkantoor van CommVault is gevestigd in New Jersey, Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van CommVault Systems voor Europa, Midden-Oosten en Afrika is gevestigd in Utrecht. Meer informatie over CommVault is te vinden op de website www.commvault.com en bij ComVault Benelux, Willem Boelman, tel. 030 2800999.