PERSBERICHT - 24 JULI 2001

Vijf nieuwe SRS-Worldhotels in Duitsland

Het aantal SRS-WORLDHOTELS in Duitsland is uitgebreid met 5 nieuwe Steigenberger hotels. Ze bevinden zich in de steden Rostock, Stralsund en Wismar in Noord-Duitsland langs de Baltische Zee en in Eisenach/Thuringia en Osnabrück. Ze vallen alle onder de First Class Collection.

'Met het aantrekken van de vijf extra Steigenberger hotels komt het totaal aantal Steigenberger hotels in Duitsland op 51. Steigenberger Hotels & Resorts is net als Pan Pacific Hotels and Resorts een private label binnen de SRS-WORLDHOTELS groep. Het totaal aantal SRS-WORLDHOTELS in Duitsland bedraagt nu 95 hotels', aldus Rob van der Beek, sales & marketing director van SRS-WORLDHOTELS Benelux.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via de website www.srs-worldhotels.com of via het gratis reserverinsgnummer 00-800-77 79 67 53 (00-800-srsworld).

Het Steigenberger Hotel Baltic in Stralsund heeft 129 kamers en 5 suites en ligt zo'n 80 kilometer van Rostock-Laage luchthaven. Het is een uitstekende basis voor uitstapjes naar onder meer de eilanden Ruegen, Hiddensee en Usedom.

Het Steigenberger Hotel Sonne in Rostock heeft 114 kamers en 10 suites. Het ligt ongeveer 35 kilometer van Rostock-Laage luchthaven en zo'n 190 kilometer van Hamburg. De Steigenberger Hotel Stadt Hamburg telt 104 kamers en 2 suites en is prachtig gelegen aan de oude marktplein in de 800 jaar oude Hanzestad Wismar. Het hotel ligt op 800 meter van het station.

Het Steigenberger Hotel Thüringer Hof ligt nabij het bekende kasteel Wartburg in Eisenach. Het telt 126 kamers en een suite en ligt 300 meter van het station, 60 km van de luchthaven van Erfurt en 180 km van Frankfurt.

Het Steigenberger Remarque hotel in Osnabrück is een nieuw hotel. Gebouwd in 1998 en gelegen nabij het historisch centrum van Osnabrück. Het telt 139 kamers en 17 suites en ligt 150 km van het Hannover Convention Centre en 40 km van de luchthaven Münster-Osnabrück.

SRS-WORLDHOTELS is een groep van bijna 400 hotels in 250 bestemmingen in 65 landen. Deze worden onderverdeeld in drie categorieën: de Deluxe Collection - het topklasse segment binnen de keten, de First Class Collection - hotels op een 4-sterren niveau en de derde groep Comfort Collection - hotels op het niveau van drie sterren.