FC Groningen

FC Groningen speelt vanavond tegen ASVB (Blijham)

Datum: 23-07-2001 Tijd: 19:56

FC Groningen speelt vanavond, dinsdag 24 juli, de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding van het seizoen 2001/2002. In Blijham nemen de mannen van Dwight Lodeweges het op tegen derdeklasser ASVB.

De Algemene Sport Vereniging Blijham werd opgericht op 1 september 1945. ASVB geldt als één van de grotere voetbalverenigingen in Oost-Groningen en telt naast ruim 100 jeugdleden een damesteam en zes seniorenelftallen. De blauw-witten kennen een roemrucht verleden. Zo speelde de club in de jaren negentig in de eerste klasse met een elftal dat met name bestond uit spelers van plaatselijke origine.

Afgelopen seizoen degradeerde de ploeg naar de zondag derde klasse B. Reden voor trainer Ronnie Krohne om zijn plaats af te staan aan de nieuwe man Marc van Meel. Of deze oefenmeester ook de de Blijhamster onder zijn hoede zal hebben, valt echter nog te betwijfelen. Hoofdklasser Be Quick dingt nadrukkelijk naar zijn diensten.

De wedstrijd ASVB-FC Groningen wordt gespeeld op Sportpark Blijham, Raadhuisstraat 25 te Blijham. Aftrap is om 19.00 uur. Na afloop vindt u op deze site een verslag.

Klik hier voor een routebeschrijving naar Sportpark Blijham.

Bron: Internetredactie FC Groningen