Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Fit Vliegvakanties Winter 2001/2002


· Turkse Rivièra nieuwe winterbestemming
· Uitbreiding accommodaties Egypte

· Flink aantal nieuwe accommodaties in Spanje en Portugal
· Veel vroegboekkortingen bij Fit

Ook het winterseizoen kan de klant met Fit Vliegvakanties 'voor de gekste prijs op reis'. In de winterbrochures is wederom een gevarieerd en scherp geprijsd aanbod te vinden.

Turkse Rivièra
Door het grote succes van Turkije deze zomer, heeft Fit Vliegvakanties de Rivièra deze winter in haar aanbod opgenomen. Door de milde temperatuur is dit deel van de kust een ideale winterbestemming. Uiteraard is het hier wat rustiger dan 's zomers, maar de hotels organiseren 's avonds van alles. Een aantal toppers uit het zomerprogramma is ook deze winter bij Fit te boeken: Obakoy en Baronessa in Alanya en Emirhan in Side. Natuurlijk geldt voor een aantal hotels een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Uitbreiding accommodaties Egypte
Het Egypte programma is deze winter uitgebreid met een nieuw all-inclusive hotel Falcon Hills in Sharm El Sheik. Voor de reislustige vakantiegangers zijn er verschillende combinatiemogelijkheden tussen Caïro-Luxor, Luxor-Aswan en Luxor-Hurghada. Het prijsniveau van deze bestemmingen is aanzienlijk aangepast en daarnaast geven veel accommodaties een vroegboekkorting.

Flink aantal nieuwe accommodaties
Deze winter zijn er weer veel nieuwe accommodaties gecontracteerd. Ditmaal op Gran Canaria, Tenerife en in de Algarve.

Tunesië
Fit zet het uitgebreide Tunesiëprogramma deze winter voort. Deze bestemming is voordelig en voor veel accommodaties geldt een vroegboekkorting. Bij een groot aantal van de hotels ontvangt de gast bij het boeken van logies/ontbijt de service van halfpension.

Dominicaanse Republiek
Nieuw in het Fit-programma is het Casa Marina Beach Resort. Dit 3-sterren en all-inclusive hotel is zeer populair bij Nederlanders.

Einde bericht

3 augustus 2001/17