Ingezonden persbericht

Persbericht 3-8-2001

REVE ONTHULT VREKKENTRUCS IN EXCLUSIEF GENOEG-INTERVIEW

In het nieuwe nummer van GENOEG -non glossy lifestyle magazine- onthult Gerard Reve, winnaar van de Staatsprijs van de Nederlandse letteren, zijn spectaculaire zuinigheid.

Hij haalde kunstbloemen uit de vuilcontainers van begraafplaatsen ("Die hoef je geen water te geven hè."), weekte etiketten los van dure wijnflessen om ze op goedkope te plakken en schreef fans terug dat ze niet beide zijden van hun brieven moesten volschrijven, want dan kon hij die vellen nog gebruiken als kladpapier. En nog veel meer.

Een innemend gesprek met onze grote publiekslieveling en zijn levensgezel Joop Schafthuizen, van Genoeg-medewerkster Marieke Henselmans, bekend van de Volkskrant en van haar bestseller 'Consuminderen met kinderen': "Kijk eens wie daar is, Wolf, de zuinige Marieke!"

Verder in dit nummer van GENOEG:

-filosoof Hans Wassink over 'Hebben versus Zijn' en de gewenste aristocratisering van de samenleving, antwoord op de vraag waarom topmanagers zichzelf verrijken;

- een sfeervolle column van Herman Pieter de Boer;
- een hilarisch verslag van zijn vriendin Micky Otterspoor: De nieuwe kleren voor de Koningin (Wat Draagt Men Ten Paleize?);

- kampeer-recepten waaronder stokbrood bij het kampvuur;
- een tuinrubriek voor luie levensgenieters;

- en nog veel meer interessante, nuttige en vermakelijke verhalen;
- plus, zoals altijd in dit meest interactieve blad van Nederland: de beste bespaar- en bezuinigingstips van lezers.

Genoeg is een uitgave van uitgeverij GENOEG, Postbus 85749, 2508 CK Den Haag.
T: 070-3225755
F: 070-3586843
E: info@mirananda.nl