Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
26 juli 2001

Zondag 5 augustus
Vervoerskennis quiz op Autotron

Op Autotron Rosmalen wordt op zondag 5 augustus de Vervoerskennis quiz gehouden. Bezoekers van het park worden door middel van vragen getest op hun kennis van auto's, vervoer en Autotron. De quiz is een zogenaamde 'knock-out-quiz': diegenen die het antwoord fout hebben, vallen af. Op het eind heeft elke categorie waarin gespeeld wordt 1 winnaar, die daarmee dus de meeste kennis van vervoer heeft.

Open deelname
Aan de quiz kan iedereen deelnemen. Alle deelnemers worden ingedeeld in één van de twee categorieën: kinderen tot en met 12 jaar spelen mee in de eerste categorie, kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen vormen categorie twee.

Inschrijven niet nodig
Inschrijven voor de wedstrijden is niet nodig. Iedereen die op zondag op het park is, mag deelnemen. Om 13.00 uur start de quiz voor de eerste categorie en aansluitend volgt daar tweede categorie.

Prijzen
Voor de winnaars van elke categorie is een aantal leuke prijzen te winnen. Allereerst is dat een officieel Autotron-certificaat. Daarnaast zijn er voor de kinderen een jaarabonnement Autotron, een pluchen Bumper en vier vrijkaarten voor Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek te winnen. De winnaar van de tweede categorie gaat naar huis met het certificaat en het jaarabonnement en krijgt daarnaast nog eens een miniatuurauto en vier kaarten voor Safari Beekse Bergen.

Autotron Rosmalen
Autotron Rosmalen is t/m 2 september dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis voor kinderen tot en met 3 jaar, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de toegang fl. 17,50 en voor volwassenen fl. 21,50. Naast het automuseum AutoDome is er voor kinderen het autopretpark met verschillende attracties. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld zelf hun rijbewijs halen. Autotron is makkelijk te vinden aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen door de ANWB-borden te volgen.