Afzender: info@holiday.nl

Contactpersoon: Hans Latour

Holiday Media lanceert website voor webdesign activiteiten

Datum: donderdag 9 augustus 2001

Holiday Media, de internetspecialist van de recreatiebranche, heeft naast de succesvolle consumentenwebsite op www.holiday.nl een website gelanceerd specifiek gericht op de webdesign en hosting activiteiten. De website is te vinden op www.holidaymedia.nl.

Op deze website wordt een toelichting gegeven op het bedrijf Holiday Media en worden de verschillende producten en diensten van Holiday Media op het gebied van webdesign en webhosting gepresenteerd. Daarnaast geeft de portfolio een overzicht van enkele recent afgeronde projecten.

Holiday Media is gespecialiseerd in het maken van maatwerk websites die door de klant zelf actueel kunnen worden gehouden. Hiervoor wordt een zogenaamd content management systeem geintegreerd in de website, waarmee eenvoudig nieuwsitems, recreatieprogramma's en beschikbaarheidsoverzichten kunnen worden toegevoegd aan de website en actueel kunnen worden gehouden. Indien gewenst kan de informatie op de website zelfs gekoppeld worden aan het offline reserveringssysteem. Op deze manier houdt de klant de controle over de inhoud van de website en hoeft deze niet voor elke wijziging de webbouwer in te schakelen. Dit bespaart de klant een hoop tijd en geld. Holiday Media levert op deze manier een kwalitatief hoogstaand product tegen een uiterst scherpe prijs.

Ter gelegenheid van de lancering van de website houdt Holiday Media een unieke foto-actie, waarmee de recreatieondernemer in de gelegenheid wordt gesteld om gratis 10 digitale foto's te laten maken op zijn of haar recreatieterrein. Dit aanbod is alleen geldig in de maand augustus, bij mooi weer en bij gezellige drukte op het recreatieterrein. Verdere informatie en de voorwaarden van de actie zijn te vinden op www.holidaymedia.nl

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Hans Latour, op telefoonummer 073-6271240 of via e-mail op info@holiday.nl


Met vriendelijke groet,
Hans Latour hans@holiday.nl
internet: www.holiday.nl
telefoon: 073-6271240
telefax : 073-6271241
Holiday Media
Ruwekampweg 11b
Postbus 2188
5202 CD Den Bosch

Holiday Media

Ruwe Kampweg 11b

Postbus 2188, 5202 CD

Den Bosch

Telefoon: 073-6271240