Ingezonden persbericht

| SyVox opent zetel in Frankrijk |

Specialist in interactieve spraaktoepassingen implementeert SpeechNet Logistics bij FM Logistic

Brugge (B), Gorinchem (NL), 09/08/2001

SyVox, een van de belangrijkste producenten van spraaktoepassingen voor de industriële markt, heeft een Franse zetel geopend in Les Mureaux nabij Parijs. Met de opening van dat filiaal komt de onderneming tegemoet aan de snel groeiende vraag naar spraaktoepassingen in de Franse logistieke markt. Onder de nieuwe klanten bevindt zich ook FM Logistic dat onlangs besloot SpeechNet Logistics, de spraaktoepassing van SyVox, te implementeren in zijn distributiecentra. Ondertussen hebben Laurent Melin en Antonio Fraguas het Franse team van Syvox versterkt waardoor de onderneming nog beter kan inspelen op de lokale eisen van Franse klanten.

SyVox France SA werd opgericht door SyVox om een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden aan het snel groeiend aantal Franse klanten. Volgens SyVox is Frankrijk namelijk een van de voorlopers in Europa op het vlak van de integratie van spraaktoepassingen. Zo sloot SyVox er de voorbije maanden verschillende contracten af met ondermeer FM Logistic die SpeechNet Logistics momenteel in haar distributiecentra integreert. FM Logistic is een Europese leverancier van geïntegreerde logistieke oplossingen. De onderneming biedt het hele gamma algemene logistieke diensten aan en heeft 23 Europese sites waarvan de meerderheid in Frankrijk gevestigd is. De spraaktoepassing vereenvoudigt in grote mate het werk van de orderpickers in haar logistieke centra. Dankzij de gordelterminals die met een headset en microfoon uitgerust zijn, hebben zij hun handen en ogen vrij waardoor ze zich beter op het verzamelen van de orders kunnen concentreren. Om de werkzaamheden in de centra te optimaliseren, werd de ISIS (Interactive Speech Interface Specification)-interface geïntegreerd in het WMS-pakket van FM Logistic, Opale 2000.

Nieuwe collega's

Twee locale verantwoordelijken hebben ondertussen het team dat de Franse markt bespeelt, versterkt. Laurent Melin is benoemd tot key account manager France. Tegelijk werd er eveneens een field engineer aangetrokken in de persoon van Antonio Fraguas. Tezamen zullen ze de Franse klanten de nodige lokale en op maat gemaakte diensten aanbieden onder de leiding van Alain Vanderhoeven (business unit manager) en Pascal Persyn (managing director SyVox France SA).
"De voorbije maanden hebben we vastgesteld dat steeds meer belangrijke logistieke spelers in Frankrijk spraak erkend hebben als een belangrijk middel om de productiviteit in hun distributiecentra te verhogen," aldus Pascal Persyn, managing director SyVox Europe. "Met de opening van een nieuwe zetel, bevestigen we ons voornemen sterk te investeren in de lokale Franse markt. We zijn ervan overtuigd dat het erg belangrijk is zo nauw mogelijk betrokken te zijn bij de bedrijfsprocessen van onze klanten en bij de verkoop van onze producten en diensten. Zo blijven we op de hoogte van de noden van onze klanten en kunnen we sneller inspelen op toekomstige trends."

SyVox France SA is gevestigd in Z.I. Les Garennes, 5, rue Chappe, 78130 Les Mureaux, Telefoon: +33 1 30 04 17 60, Fax : +33 1 30 04 17 61.

Over SyVox
SyVox is wereldwijd leider op het gebied van industriële software op basis van spraakherkenning. SyVox ontwikkelt spraaktoepassingen die de productiviteit optimaliseren van mobiele medewerkers die computerdata nodig hebben tijdens het uitvoeren van hun taak. SyVox biedt het volledig dienstenpakket aan dat nodig is voor de uitbouw van een systeem en omhelst onder meer de installatie, training en ondersteuning door een hoogopgeleid professional services team en door een netwerk van business partners. De private onderneming heeft haar hoofdzetel in Boulder, Colorado en de Europese hoofdzetel is gevestigd in Brugge, België. Voor meer informatie, bezoek www.syvox.com of contacteer

Jan Vermeesch
SyVox Europe
Tel: +32 (0)50 313 666
Fax: +32 (0)50 313 667
e-mail: pr@syvox.eu.com

Journalisten:
Voor België: Leen Dries, NewsEngine PR, Tel: +32 (0)3 260 96 42, Fax: + 32 (0)3 237 23 25, e-mail:
leen.dries@newsenginepr.com

Voor Nederland: Sandra Strotkamp, NewsEnginePR, Tel: + 31 20 567 2172, Fax: + 31 20 567 21 77, e-mail:
sandra.strotkamp@newsenginepr.com

###

SpeechNet® is een geregistreerd handelsmerk van SyVox Corporation. Alle andere handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van haar respectieve ondernemingen.

Ref.:SYVOX0021-17FD5A