Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 10.15 uur
Eenzijdige aanrijding

BUNSCHOTEN Aan de Oostsingel is woensdagavond een 21-jarige Bunschoter met zijn snorfiets door onbekende oorzaak ten val gekomen. De man was op een recht stuk in de berm terechtgekomen en vervolgens onderuit gegaan.

Bij nader onderzoek bleek de man geen letsel te hebben. Wel bleek de man onder invloed te zijn van alcohol. Hij had een promillage van 1.7. De man kreeg een rijverbod van 8 uur en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden

Omgewaaide boom

SOESTERBERG Aan de Plesmanstraat is woensdag als gevolg van het slechte weer een boom omgewaaid. De kruin van de boom kwam daarbij op een auto die licht beschadigd raakte. De brandweer heeft de boom verwijderd.

Gewapende overval

BAARN Woensdagmiddag, rond drie uur, is een gewapende overval gepleegd op een benzinestation aan de Amsterdamsestraatweg in Baarn.

Twee mannen kwamen lopend aan bij het benzinestation. Zij bedreigden de kassier met een vuurwapen en dwongen hem een geldbedrag en enkele goederen af te geven. De kassier was op dat moment alleen in de shop aanwezig. De daders zijn ook weer te voet vertrokken. De politie die snel ter plaatse kwam heeft de daders niet meer in de omgeving aangetroffen.

Direct voor en direct na de overval waren er andere klanten bij het benzinestation. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van de overval. Eén van de daders is een man van 18 à 20 jaar met een donkere huidskleur, 1.80 meter en hij droeg een zwarte trui met twee witte, horizontale, strepen over de borst. De andere dader is een man van 18 à 20 jaar met een donkere huidskleur, 1.75 meter en hij droeg een beige spijkerbroek en een witte sweater en droeg een witte muts.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van Eemland noord in Baarn, via telefoonnummer 0900-8844.