Ingezonden persbericht


Tam Tam stelt Peter Burggraaff officieel aan als mede-aandeelhouder.

Delft, 9 augustus 2001 - Tam Tam, full-service internetbedrijf in Delft, heeft Peter Burggraaff officieel aangesteld als mede-aandeelhouder. Peter Burggraaff trad op 1 januari 2000 in dienst als consultant bij Tam Tam. Hij is per 8 augustus aangesteld als aandeelhouder (statutair directeur). Peter Burggraaff is binnen Tam Tam onder andere verantwoordelijk voor New Business Development, HR en het begeleiden van de projectleiders en consultants. De andere aandeelhouders en partners van Tam Tam zijn Bart en Paul Manuel.

Voordat Peter Burggraaff in dienst kwam bij Tam Tam, was hij werkzaam als management consultant Supply Chain Management bij Cap Gemini Business Consulting en heeft daar veel ervaring opgedaan op het gebied van projectmanagement. Bij Tam Tam heeft Peter de consulting activiteiten opgezet. In september 2001 rondt hij zijn deeltijdstudie bedrijfskunde Nyenrode af. Zijn scriptie betreft Supply Chain Management, waarover hij een voordracht zal houden op 1 oktober 2001 tijdens het SupplyChain World Europe 2001 congres te Berlijn.

"Tam Tam is een geweldig bedrijf, waarbij iedereen elkaar stimuleert om de mooiste internet applicaties te maken. Het mooiste vind ik om samen met onze klanten na te denken over de mogelijkheden van internettechnologie, om bedrijfsprocessen te optimaliseren of te ondersteunen", zegt Burggraaff. "Tam Tam heeft een unieke positie in de internetmarkt. Wij zijn volledig gefocust op het creëren van oplossingen gebaseerd op internettechnologie; wij doen er dus niets naast. Naast deze sterke oplossingsgerichte focus zijn al onze consultants en developers zeer open naar onze klanten toe en zijn we binnen Tam Tam georganiseerd als een netwerk organisatie: iedereen is verantwoordelijk voor zijn bijdrage aan het succes van Tam Tam en kan zich ontwikkelen in de richting die voor hem of haar en Tam Tam het beste is."

Peter Burggraaff zegt verder over de huidige situatie op de internet markt: "De internet markt is weer helemaal 'back to normal'. De potentiele mogelijkheden die vorig jaar in de internettechnologie markt gezien werden, waren zwaar overschat. Nu zijn de projecten weer gefocust op het communiceren met klanten of andere doelgroepen en het ondersteunen van bepaalde bedrijfsactiviteiten om daar vervolgens een hogere omzet of lagere kosten mee te bereiken (dus meer winst). Doordat de markt een beetje van de 'gekte' heeft verloren, zal de technologische ontwikkeling minder snel gaan (gedreven door de beschikbaarheid van geld), hoewel de .NET strategie van Microsoft de komende tijd nog voor genoeg nieuwe mogelijkheden zal gaan zorgen. Tenslotte is de opkomst van standaard oplossingen in bijvoorbeeld Content Management Systemen ook een duidelijk teken dat de internetmarkt volwassener aan het worden is."

Over Tam Tam
Tam Tam behoort tot de top van de Nederlandse full-service internetbedrijven. Tam Tam biedt e-business en e-communication oplossingen voor internet, intranet en mobile. Onze oplossingen bevatten de volgende gebieden: consultancy, webdevelopment, application development en hosting/serviceverlening (webmaster, site-analyse en webmarketing). Tam Tam heeft op dit moment meer dan 45 medewerkers.
Tam Tam is in 1996 opgericht door Bart en Paul Manuel en kenmerkt zich door een goede financiële positie. In 2000 was de omzet EUR 2.000.000; in het eerste halfjaar van 2001 is er een omzet geboekt van EUR 1.500.000. Het bedrijf wordt door eigen kapitaal gefinancierd. De winst wordt gebruikt om groei en techniekontwikkeling te stimuleren.
Tam Tam biedt oplossingen aan klanten als: Mojo Concerts, VNU, Novib, Rijkswaterstaat, Rosenbluth International, Wolters Noordhoff, Hunter Douglas en Holland Casino.

Nadere informatie is op te vragen bij:

Petra Iuliano
Tam Tam
Mercuriusweg 1a
2624 BC Delft
t: +31 (0)15 750 2000
t: +31 (0)15 750 2001 (direct)
e:petra.iuliano@tamtam.nl
f: +31 (0)15 750 2020
www.tamtam.nl