Sun Microsystems

Samenwerkingsovereenkomst Sun Microsystems, Hitachi en Hitachi Data Systems

Amersfoort, 9 augustus 2001 - Sun Microsystems, Hitachi en Hitachi Data Systems hebben vandaag een overeenkomst voor verregaande samenwerking gesloten. Met ingang van vandaag zal Sun een deel van de high-end producten van Hitachi Data Systems distribueren. Tevens zullen Sun en Hitachi Data Systems aan elkaar licenties overdragen en elkaars storage software gaan distribueren. Daarnaast zullen beide partijen in de toekomst gezamenlijk storage software ontwikkelen en hun onderlinge integratiemogelijkheden wereldwijd uitbreiden.

Meer informatie kunt u vinden op sun.com.

Over Sun MicrosystemsVanaf de oprichting van het bedrijf in 1982, heeft Sun Microsystems, Inc. (Nasdaq: SUNW), consequent vastgehouden aan haar visie: The Network is the Computer. Vanuit die visie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van de krachtige hardware, software en services die aan de basis staan van internet en intranet, LAN's en WAN's. Oplossingen waarmee klanten wereldwijd hun positie versterken, tot de macht n. Sun heeft in 2001 een jaaromzet van 18,3 miljard US$ gerealiseerd en is aanwezig in meer dan 170 landen.

Sun, het Sun-logo, Sun Microsystems, Solaris, Java en 'The Network Is The Computer' zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten en onder licentie gebruikt, en zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SPARC International, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Producten die het SPARC-handelsmerk dragen, zijn gebaseerd op een architectuur die ontwikkeld is door Sun Microsystems, Inc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sun Microsystems Whizpr
Jeanette Verstappen
Tel: 033 451 5000
jeanette.verstappen@sun.com Ward van Beek
Tel: 0317 -410 483
sun@whizpr.nl

2001 : januari | februari | maart/april | mei | juni/juli | augustus

webtone webtone webtone webtone
Copyright 1994-2001 Sun Microsystems Nederland BV, Computerweg 1, 3821 AA, Amersfoort - Netherlands. All rights reserved. Wettelijke bepalingen. Privacy Policy. Feedback