Blue Fox Enterprises N.V.

PERSBERICHT

Dordrecht/Utrecht, 9 augustus 2001

In verband met de eerder aangekondigde overname van NedGraphics Holding N.V. door Blue Fox Enterprises N.V. door middel van een juridische fusie zullen de halfjaarcijfers van beide ondernemingen vervroegd worden gepubliceerd op vrijdag 10 augustus 2001. De publicatiedatum van de halfjaarcijfers van Blue Fox Enterprises N.V. was eerder vastgesteld op 20 augustus 2001 en die van NedGraphics Holding N.V. op 7 september 2001.

Profiel Blue Fox
Blue Fox is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in de levering van PC-software en ICT-diensten. Tot de diensten behoren onder meer detachering, werving & selectie, opleidingen, maatwerksoftware, satellietcommunicatie en het uitgeven van magazines. Blue Fox is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam N.V.

Profiel NedGraphics
NedGraphics levert geïntegreerde softwareoplossingen voor de textielindustrie in binnen- en buitenland en Geografische Informatie Systemen aan Nederlandse lokale overheidsinstellingen. NedGraphics is sinds 3 april 1998 genoteerd aan de Euro.NM Amsterdam.



Voor meer informatie
De heer S.W. Eisma, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Blue Fox Enterprises N.V.,
tel (078) 649 29 99