Ingezonden persbericht

Geachte dames en heren,

Graag even uw aandacht voor het volgende persbericht. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Prettig weekend!

Lilian van Tongerlo
Mills Hughes & Partners

Pinnacle Systems on the road met videobewerkings show

Nijmegen, augustus 2001- Pinnacle Systems organiseert van half augustus tot eind november een roadshow door de Benelux. Tijdens deze tour worden op verschillende locaties de nieuwste producten van Pinnacle Systems aan consumenten gedemonstreerd. Met name zal het onlangs geïntroduceerde softwarepakket, Studio Versie 7 met haar nieuwste functies, zoals slowmotion, mp3-rips, titeleffecten, professionele 3D effecten en kleurcorrecties uitvoerig worden besproken. De agenda van de roadshow staat vermeld op: www.pinnaclesys.nl/roadshow.

De tour zal evenals voorgaande jaren, verschillende geautoriseerde dealers in de Benelux aan doen, de zogenaamde Pinnacle Dealers. De demonstraties zullen worden verzorgd door de videospecialisten van Pinnacle Systems. Consumenten die tijdens de demonstratiedagen een Studio DV product of Studio Versie 7 aanschaffen, kunnen gebruik maken van een speciale aanbieding. Tevens zal er iedere demodag een pakket Studio Versie 7 onder de bezoekers worden verloot.

We houden regelmatig live demonstraties door het land, omdat we merken dat video een medium is dat echt overtuigt als je het zelf hebt gezien. Deze tour geeft dealers de mogelijkheid om een expert op het gebied van videobewerking in de winkel te halen die alle mogelijke eigenschappen van onze producten demonstreert , aldus Rob Dijkstra, product manager voor de Benelux en Zuid Afrika.

Over Pinnacle Systems:

De broadcast, desktop en consumer producten van Pinnacle Systems bieden video professionals en consumenten technisch hoogstaande digitale video tools om gemakkelijker en goedkoper dan ooit digitale video voor Internettoepassingen te maken, op te slaan en te bekijken.

Het bedrijf heeft vele prestigieuze industry awards gewonnen, zoals een Silicon Valley Fast 50 award voor de ontwikkelingsgroei van het bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Silicon Valley, Californië (Verenigde Staten). Pinnacle Systems beschikt over een wereldwijd netwerk van ondersteuning en service centers. Bezoek Pinnacle System op het volgende Internet-adres: www.pinnaclesys.com.