Ingezonden persbericht

IVA ontwikkelt unieke
sponsorformule na grote order van ArboNed

ROTTERDAM - IVA Repro & Kantoorservice heeft onlangs een grote order van ArboNed, de grootste Arbodienst van ons land, in de wacht weten te slepen. Het Rotterdamse bedrijf levert honderd Lexmark Optra T 614 N laserprinters, ter waarde van 600 duizend gulden. ArboNed koos uiteindelijk voor de combinatie van Lexmark en IVA, vanwege de goede prijs/prestatie verhouding. De prijs van slechts 2,5 cent per afdruk en niet in de laatste plaats vanwege de goede service waar IVA in de afgelopen vier jaar als leverancier voor stond.

De honderd oude printers van ArboNed, Lexmark RT+, worden door IVA na vier jaar ingeruild en compleet gereviseerd. Daardoor kunnen ze volgens directeur Hans Hofhuis nog minimaal vier jaar mee. De prijs is 950 gulden (bijna een zesde van de nieuwwaarde), inclusief zes maanden garantie. "We bieden een bijna nieuwe printer voor de prijs van een oude aan," aldus directeur Hofhuis. Die verkoopt de printers niet alleen aan bedrijven en particulieren, maar biedt ze ook bij clubs in Rotterdam en regio aan als vorm van sponsorbijdrage. "We zijn als bedrijf al ettelijke jaren specialist in de ondersteuning van verenigingen. Veel weekbrieven, clubbladen, of presentatiegidsen worden bij IVA tegen een scherp verlaagde prijs digitaal geprint of gedrukt in ruil voor een advertentie en/of een reclamebord. We weten daardoor maar al te goed met welke problemen men op amateurniveau worstelt. Vooral op het financiële vlak. Op deze manier helpen we elkaar.''

"Daarom hebben we voor de honderd gereviseerde Lexmark RT+ printers een speciaal sponsorplan ontwikkeld. Wij plaatsen het apparaat voor de duur van drie jaar en worden op die manier supplier van de bewuste club. Als tegenprestatie ontvangt IVA Repro & Kantoorservice een reclamebord of advertentie ter waarde van 950 gulden," aldus Hofhuis. Diens aan de Glashaven gevestigde bedrijf werkt via dit sponsorplan inmiddels al samen met Gunco/Rotterdam Basketbal, de Topsportafdeling van het Thorbecke Lyceum, de stichting Rotterdam Cycling, voetbalvereniging Hekelingen en het organisatiecomité van de wielerwedstrijd voor dames: Rotterdam Tour. "De mond-tot-mondreclame heeft er inmiddels toe geleid dat er al meer clubs zich hebben gemeld. Het idee slaat aan."

Technische gegevens
Lexmark RT+ laserprinter
Afdruksnelheid zestien pagina's per minuten
Drie papierbakken met 500 en twee keer 250 vel
Zes megabyte intern geheugen
Netwerkkaart
Nieuwprijs 5400 gulden
Verkoopprijs 950 gulden