Carros

www.AutoNL.com heet nu www.automarkit.nl

(10 augustus 2001)

AutoNL heeft een nieuwe start gemaakt onder de naam AutoMarkit (www.automarkit.nl). Uitgever Markit Media heeft besloten om meer synergie te creëren tussen de diverse tv-programma's en internetsites. Daarom is er gekozen voor de
algemene naam Markit Media met de doelgroepprogramma's AutoMarkit, WoonMarkit, JobMarkit en ConsumentenMarkit. Deze programma's zijn wat betreft huisstijl en structuur van de internetsites uniform.

AutoMarkit heeft naast de al bekende gebruiksmogelijkheden (zoeken naar occasions) nu ook de mogelijkheid om de goedkoopste verzekering te berekenen en online offertes aan te vragen. Daarnaast kan de bezoeker online de goedkoopste autofinanciering berekenen en online afsluiten!
Tevens kan de bezoeker berekenen hoeveel wegenbelasting hij/ zij zal moeten betalen. Het laatste autonieuws en rij-impressies worden verzorgd i.s.m. AutoWeek.

Daarnaast heeft AutoMarkit een nieuwe look gekregen conform aan de nieuwe stijl. Hierdoor is AutoMarkit nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker.