FC Groningen

Te koop op de Open Dag: CD en presentatiegids

Datum: 08-08-2001 Tijd: 10:42

Aanstaande zaterdag wordt de traditionele Open Dag van FC Groningen gehouden. Op die dag worden ook de FC Groningen Presentatiegids en de CD "FC Groningen - De originele singles en CD's" voor het eerst verkocht.

Hoe vaak scoorde Martin Drent voor FC Groningen?

Voor deze en honderden andere vragen is er de FC Groningen Presentatiegids 2001/2002. Boordevol informatie, schitterend vormgegeven en ruim zestig pagina's achtergronden, nieuws en wetenswaardigheden over de Trots van het Noorden.

Een boekwerk onmisbaar voor de echte supporter. Met overzichten van alle FC-elftallen, technische staf, organisatie, toekomstplannen en historie. Een vooruitblik op het seizoen met trainer Dwight Lodeweges. Informatie over het stadion, supporters en sponsoren. Competitie en beker, programma en poule. Van eerste elftal tot C-jeugd. Kortom: alles over FC Groningen.

Uniek zijn de paspoorten en statistieken van alle eerste elftalspelers, uiteraard omlijst met de officiële spelersfoto's, achtergronden, historische feiten en een elftalposter.

Hoe vaak scoorde Martin Drent, wie is de keeper van de B1, wat was de eerste club van Gabor Torma of wanneer spelen we tegen Feyenoord? U vindt het in de FC Groningen Presentatiegids 2001/2002. Verkrijgbaar op de Open Dag en vanaf 13 augustus bij de FC Receptie van FC Groningen. Mis `m niet!

Prijs: f 3,50

De Open Dag wordt zaterdag 11 augustus van 12.00 uur t/m 17.00 uur gehouden.
De meeste Groningers denken ogenblikkelijk aan FC Groningen als het woord betaald voetbal valt.
Mooie wedstrijden kijken, maar ook uit volle borst meezingen met de FC liederen. Dat is een aantal van de mooie facetten van het voetbal, maar vooral van FC Groningen en het Oosterpark. Middels deze CD kunt u nog eens genieten en meezingen met een groot aantal speciaal voor FC Groningen uitgebrachte liedjes. Wat dach u van de publiekslieveling van weleer Piet Fransen die het singeltje "Dat is mijn FC, mijn FC Groningen" opnam. En het overbekende "Laat ons weer eens juichen" van De Specials. In 1980 werd ter ere van de promotie naar de eredivisie het singeltje "Groningen is kampioen" opgenomen door het duo Eddy en Jerry samen met de spelers van de FC. Breng oude tijden en mooie herinneringen weer terug met deze compilatie van de echte FC Groningen liedjes.
Prijs: f 24,95

Bron: Internetredactie FC Groningen