BMG NEDERLAND

Five bezoekt Nederland

FIVE BEZOEKT NEDERLAND

De populaire Britse jongensband Five zal op donderdag 12 en vrijdag 13 juli a.s. naar Nederland komen. Om hun nieuwe single Let s Dance die op 10 augustus a.s. uitkomt te promoten zullen de jongens van Five o.a op donderdagavond 12 juli in Amsterdam om 20.30 uur bij FAME een signeersessie doen.
Tevens zullen ze een bezoek aan TMF en aan de Megafestatie brengen. Op 31 augustus komt ook het nieuwe album uit, waarop de jongens dit keer
het merendeel van de nummers zelf hebben geschreven. De nieuwe cd is inmiddels alweer de derde cd van Five en de opvolger van de succesvolle cd s Five en Invincible (met daarop o.a. Keep On Moving en If Ya Getting Down)

De band heeft in een paar jaar tijd een indrukwekkende carrrière opgebouwd.
In 1998 werd de band opgericht door vader en zoon Bob en Chris Herbert die al eerder het brein achter de Spice Girls waren. Sean, J, Abs, Scott en Rich deden auditie en haalden het vervolgens tot de laatste ronde. Met hun eerste hit Slam Dunk Da Funk wisten ze door te breken en vele hits en prijzen (waaronder een MTV Award en diverse TMF Awards) volgden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: BMG NEDERLAND B.V.
Kim van Adelberg
Telefoon: (035) 6256 231
E-mail: kim.van.adelberg@bmg.nl


04 jul 01 13:01