Gemeente Lisse

Wegafsluiting Molenstraat

Op 14 augustus a.s. start in opdracht van de gemeente Lisse de herinrichting van de Molenstraat. Tegelijkertijd met de herinrichting wordt de riolering vervangen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 12 oktober 2001 afgerond.

Tijdens de werkzaamheden wordt de Molenstraat gefaseerd afgesloten voor het doorgaand verkeer. Vanaf 14 augustus 2001 wordt het gedeelte tussen de Kanaalstraat en de Lisbloemstraat afgesloten. Vervolgens wordt van 10 september tot en met 12 oktober 2001 de gehele Molenstraat afgesloten.

Om de bereikbaarheid in de omgeving te garanderen wordt vanaf 10 september 2001 de verkeerssituatie in de Lisbloemstraat en de Tulpenstraat tijdelijk gewijzigd. In deze periode wordt het éénrichtingsverkeer in de Lisbloemstraat opgeheven. Daarnaast wordt de richting van het éénrichtingsverkeer in de Tulpenstraat tussen de Lisbloemstraat en de Hyacinthenstraat omgedraaid in de richting van de Hyacinthenstraat. Na de openstelling van de Molenstraat wordt de oorspronkelijke verkeerssituatie weer hersteld.