Ingezonden persbericht


www.commilfo.nl/nieuws/persbericht.html
www.digi-com.nl

Persbericht

Aarle-Rixtel, 16 augustus 2001

Digio ICT en Commilfo Artgroep starten Digi-Com Interactive

Na een proefperiode van een half jaar hebben het IT bedrijf Digio ICT en reclamebureau Commilfo Artgroep een nieuw multimediabedrijf opgericht: Digi-Com Interactive

Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen van Internetapplicaties en Multimedia producties. Ondanks het negatieve sentiment op Internet gebied blijkt er grote behoefte te bestaan aan bedrijven die zowel marketingcommunicatie als IT expertise integraal kunnen aanbieden. Bij het bedrijf werken nu 9 personen. De basisomzet voor Digi-Com Interactive wordt gevormd door specifieke Internet en multimedia projecten van de bestaande klanten van zowel Commilfo Artgroep als Digio ICT. Daarnaast zijn in de proefperiode reeds enkele grote nieuwe klanten geworven.

IT component steeds belangrijker

Juist nu er vele zogenoemde 'dotcom' bedrijven in de problemen raken en de economie wereldwijd lijkt te vertragen, zijn er kansen voor 'traditionele' bedrijven om effectiever met hun relaties te communiceren. Dit vereist wel een goede koppeling van web gebaseerde toepassingen met bestaande logistieke en commerciële informatiesystemen. Digi-Com combineert een gedegen communicatie- en automatiseringskennis om bedrijven te helpen effectief gebruik te maken van de vele beschikbare technologieën als aanvulling op de eigen expertise.
Digi-Com is gevestigd in een voormalig klooster in Aarle-Rixtel, dichtbij Eindhoven en Helmond.

Meer informatie:
Hein van den Heuvel (hein.vandenheuvel@digi-com.nl) telefoon 0492-386910
Bosscheweg 16
5735 GV Aarle-Rixtel