Horses of the Dutch



Interim Topsportcommissie Eventing geïnstalleerd In het kader van de herstructurering is de nieuwe NHS interim topsportcommissie eventing geïnstalleerd. De commissie is verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het eventing topsportbeleid. Kerntaken zijn het opstellen van de jaarwerkplannen, selectiecriteria en procedures en het zorgdragen voor een correcte uitvoering daarvan. De interim topsportcommissie eventing bestaat uit de volgende personen:

Jos Houben / voorzitter
Marc Rigouts / technische adviseur
Martin Lips / ruitervertegenwoordiging
Ad Wagemakers / topsportcoördinator NHS
Saskia Stroink / secretariaat NHS topsportcommissie eventing

De laatste weken zijn de werkzaamheden welke voorheen werden verricht door de NSWV, sectie eventing overgedragen aan deze nieuwe commissie en aan het bondsbureau van de NHS. Vanaf heden worden de topsport eventingzaken centraal gecoördineerd via het secretariaat van de NHS topsportcommissie eventing. Alle inschrijvingen voor de CCI's of CIC's vanaf één ster dienen te geschieden via het bovengenoemde secretariaat. Ook overige eventing vragen kunnen daar gesteld worden.

Volledigheidshalve vermelden wij de adres gegevens van het secretariaat van de NHS topsportcommissie eventing: NHS; afd. rijpaarden
t.a.v. Saskia Stroink
Postbus 456
3740 AL Baarn
tel. 035 54 83 639

bron: NHS



©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer